Teka Teki Wan Zack Haikal - All About Love

Thursday, December 6, 2012

Teka Teki Wan Zack Haikal


Asssalammualaikum...

Siapa tak kenal dengan Wan Zach Haikal...namanya naik mendadak sehingga menengelamkan nama2 spt Mat YO & Saffe Sali...AKsinya dlm Piala Suzuki AFF 2012 sangat memberangsangkan...bukan merangsangkan ok..sila baca betul2..hahahaha...

Hari ni semuanya akan terjawab mengenai teka teki sama Wan Zach akan beraksi @ tidak untuk perlawanan bertemu Thailand pada ahad ini kerana hari ni keputusan imbasan terhadap kecederaan ototnya akan keluar..

MV harap dia dpt beraksi pada perlawanan ahad ni..sama2 lah kita nntkan apa keputusannya...Manakala Safee Sali yang baru saja menandatangani perjanjian dengan Kelab Bola Sepak Darul Takzim(johor) selama setahun berkata perpindahannya Ke Johor tidak menjejaskan fokus untuk bertemu thailand ahad ini..

Harap2 kali ni dia main dgn baik lah..Sebab MV tengok dia ni makin tenggelam....Kembalikan Safee Sali yg dulu,,hehehe...apa kau ingat ni cerita Pontianak Harum Sundal Malam kah..hahaha...

Sorry MV sedang on the way ke blog kamu semua secara perlahan2...takde keja kan online jak ni...mesti ada yg cakap mcm tue kan..Skg ni MV jaga di kaunter...so sempatlah menghadap blog & bw kamu semua...Tgu MV dtg Ke blog kamu semua k..

Tabung HAW

22 comments:

  1. wzh satu sekolah dengan eca dulu :)
    tapi dia student project sukan :) tuah dia dapat jadi pemaian star skang kan:)

    ReplyDelete
  2. yupp, smlm tgk berita wan zack sakit bahagian paha..hope dia beraksi..ehehhehe

    ReplyDelete
  3. habislh klu wan zack takda .. hilang seri kat padang tue ... kikiki

    ReplyDelete
  4. wan Z naik..safee jtuh..hih..nmpk safee mcm tkut2 lwn ngn indon aritu..mybe sbb dia kja sana kot.

    ReplyDelete
  5. tak dapat lagi nak tengok aksi bola sepak aff suzuki ni.. balik kg nanti baru dapat tengok kot.. hmm

    ReplyDelete
  6. hope kecederaan wan zack akan sembuh...

    ReplyDelete
  7. hopefully mereka dpt beraksi dan memberikan permainan yg terbaik utk Malaysia :)

    ReplyDelete
  8. amboii MV kalo dah minat kemain lagi..hihi... deqla tersebut merangsangkan la td..hikhik.. :p

    ReplyDelete
  9. btul tu , safee sali skang mcm da tenggelam , nape eh . haihhh ..

    ReplyDelete
  10. byk pemain2 hebat yg tercedera ni...
    harap melaysia dapat pertahankan kejuaraan nantikan..

    ReplyDelete
  11. hopefully die dpt beraksi nti

    ReplyDelete
  12. ha ah..sekarang name die tengah hot..macam goreng pisang panas..hehehe

    ReplyDelete
  13. :) smga berjaya la..dyorg ni timbul tenggelam la performance..tkut gak..huhuhu

    ReplyDelete
  14. nah,ko minat bola sepak ka pulak dear..hehhe.

    kalau aku jarang2..hahaha.

    ReplyDelete
  15. safee sali dh lembik. huhu. sepak bola tak kuat. :)

    ReplyDelete
  16. Safee Sali duk cbuk bercinta jer skang.. Tu yang prestasi merudum tu.. Haih~~

    ReplyDelete
  17. Mmg safee sali dah kurang menonjol.. dalam game baru ni pun asyik terlepas peluang jr

    ReplyDelete
  18. M pun baru start BW ni. Hi hi... Makin femes Wan Zack ni yek

    ReplyDelete
  19. dya xknl sape tu wan zack haikal..haha

    ReplyDelete