Followers

Saturday, December 22, 2012

Home » London Mari

London Mari

Assalammualaikum...

London mari..nda dapat sampai london dapat key chain pun jadilah hehehe...iyalah kan nak harap diri sendiri yg ke LOndon entah bila lah kan...baik pergi umrah dulu lagi bagus..kan3x...

Tapi kalau suddah ada duit lebih dan mampu pergi..pergilah..hehehe...ok sebenarnya saja mau update pasal key chain berbentuk kunci yg MV dapat drpd Bos yg baru balik bercuti d London...

Sebenarnya sdh lama draf tp takde masa mau publish..hehehe..dulu pernah dapat key chain eifel tower masa ada pegawai yg ke PAris...iyalah org memberi kita menerima..hehehe

Gift dr bos

itu bendera london
Cantik kan keychain ni....tak dapat pegi london dapat keychain pun jadilah...

24 comments:

  1. Bestnya ...Dapat keychain pon dah best tau..XD

    ReplyDelete
  2. Wahhh cop london...untung la x yah ssh2 ke london nk dptkan keychain ni kan..hihi

    ReplyDelete
  3. hehe ok lah tu
    ika ade keychain melaka je kt umh huhu !

    ReplyDelete
  4. cantik :)
    akak da keinginan nk gi london ke?

    ReplyDelete
  5. Bestnya..jauh dia terbang tu hi hi

    ReplyDelete
  6. ahah betol betol, xdpt pergi, dpt keychain pn jadilah hehehe

    ReplyDelete
  7. comel comel :D hanan sukee kumpul keychain banyak banyak

    ReplyDelete
  8. sweet..simpan bek2 tuh..bkn senang mau dpt kan..

    ReplyDelete
  9. jom mv kita ke London ...kak intan bawak dalam mimpi..hehe

    ReplyDelete
  10. tak pergi pun xpe la kan.. dapat keychain pun dah best kan :)

    ReplyDelete
  11. tunggu sheda pegi ea. sheda bagi akak souvenier jugak. ececehh, berangan je lebih :P

    ReplyDelete
  12. Wallamakkkk.....dh mcm kunci rumah. Berangan laaa kejap ada rumah penthouse kat london.

    ReplyDelete
  13. kot2 dapat ole2 dari london ni....tercapai hasrat ke sane..hehehe

    ReplyDelete
  14. ada bau2 london tak? hihi.. unik keychain tu.

    ReplyDelete
  15. wahh...bestnyaa..!
    kena simpan elok2 ni...

    ReplyDelete
  16. wahh best dapat gift..kalo mv xbak pos mai sini nahhh..hahaa

    ReplyDelete