Followers

Monday, December 17, 2012

Home » Tanjung Aru Beach

Tanjung Aru Beach

Assalammualaikummm....

Ni Kisah hari Sabtu...ABg HAikal & Kakak AYu balik rumah....Atuk dorang hantar....so mmg MV sudah plan mau mau dorang ni jalan2 pegi pantai...sebab rakan2 blogger semua update pasal pantai...hehehe

Dan destinasi pilihan kami ialah Tanjung Aru Beach...nda mandi just bawa drg main2 di sana...kalau TAnjung Aru mestilah wajib ada jagung..hehehehe

Pemandangan yg sempat MV ambil

hasil drpd Jurukamera x profesional
Cantik kan view kat pantai...time ni mendung2....so MV pun snap lah pic guna Hp CIkai MV....dan hasilnya mmg cantik..wakakaka..perasan pulak..adoiyai....

MV & Wani

Malas mau turun
Mula2 hanya hubby & HaikalAyu yg turun...MV malas mau turun..sebab kena dukung si wani yg berat mcm beras 15 kg...Kenapa kena dukung sebab lupa bawa selipar wani..makanya stay dlm keta....Tp kesian pula dgn Wani..So turun jugalah....

tengok haikalayu posing apa2 tah

MV with HaikalAyuWani
Sempatlah bergambar dgn anak2 MV..suka dgn pic di atas..cute...bukan MV dah...Tapi HAikalayuwani...MV pun comel jugalah sikit...wakakaka....dan MV ada snpa pic HaikalAyu melompat..suka pula tengok pic tue..

Jom tengok pic di bawah...apa komen kamu??

Lompat 1

Lompat lagi tinggi

Lompat tinggi2 lagi
See....cantikkan???hahahaha..puji hasil tangan sendiri tak malu betullah....Dan kalau sampai Tanjung ARu ni..bak kata MV tadi wajib ada jagung...Jagung Manis...paling sedap ni kalau di KK....

Jagung time

Wani ambil MV punya jagung

Semakin sporting bila di ambil pic
Sorry terover pula entry ni...hehehehe....oh ya..sedang berjalan ke rumah kamu sambil membuat kerja2 di LIbrary...sorry agak lambat..mungkin rehat nnt baru singgah


Tabung HAW

28 comments:

  1. wah,,,cantiknya pemandangan pantai kan....heheh bersama2 anak2 dan suami....moga happy selalu.

    mselim3

    ReplyDelete
  2. wah,,,cantiknya pemandangan pantai kan....heheh bersama2 anak2 dan suami....moga happy selalu.

    mselim3

    ReplyDelete
  3. best nya mkn jagung kat pantai .. nyum2

    ReplyDelete
  4. dear..serius aku sangat rindu mau lepak pantai tanjung aru beach..mau makan jeruk sama jagung sama air kelapa.uwaaaaaaa..mau pulang!

    ReplyDelete
  5. bestnye jenjalan kat pantai....

    ReplyDelete
  6. haaa 2 tahun lps g sini lah..tp time tu belum jd blogger..hihih

    ReplyDelete
  7. wah...tinggi nya dia lompat...gambar laut 2 cantik..langit mendung:)

    ReplyDelete
  8. Bestnya pegi pantai......
    AJ takde masa nak pegi pantai....

    ReplyDelete
  9. mv tak ajak ika pon , nak ikut jugakkkkk hehe gurau je

    ReplyDelete
  10. Bestnya MV sekeluarga berjimba di tepi pantai sambil menikmati jagung...mmm sedap tu..

    ReplyDelete
  11. nmpk jagung tu terus tingin huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  12. wahh..cuaca pon nmpak ok ja kan..=)

    lama x p pantai..huhu..

    ReplyDelete
  13. lama nda pa tanjung aru..sedap jagung dia..kemarin cadang mau p sana last2 p mandi sungai

    ReplyDelete
  14. bestnye dpt tgk sunset.. :)
    comey2 gmbr nye.. best dpt keluar ngn family kan :)

    ReplyDelete
  15. semua excited pi pantai kan..tp mmg cantik pon pantainye..

    ReplyDelete
  16. sernoknya diorg....
    jagung tu..nampak sedap..!

    ReplyDelete
  17. Wah...lama ndak makan jagung di sana bah ^_^

    ReplyDelete
  18. slalu dgr pantai tg aru ni. sedapnya jagung. ;)

    ReplyDelete
  19. bestnyer dpt lepak2 tepi pantai sambil mkn jagung hehehe

    ReplyDelete
  20. eh sabtuu? ada juga kami pg pantai last saturday..tp petangggg

    ReplyDelete