Followers

Sunday, December 16, 2012

Home » KFC Drive Thru

KFC Drive Thru

Assalammualaikum...

Dirve thru....selalu kita dengar pasal Mcd  Drive Thru....tapi pernah kamu dengar @ nampak KFC yg ada perkhidmatan Drive thru????MV mau kongsikan  pasal Satu cawangan KFC yang akan dibuka....

KFC ni akan dibuka dekat JAlan Sulaman di sebelah pasar ikan & berdepan dgn McD,,,nah ni namanya persaingan...dua2 fast food dibuka di tempat yg sama...orang Sabah bilang Ini kalilah...hahaha

MV nda sure KFC yangakan dibuka ni dirve thru tp bila tengok mcm ada sediakan perkhidmatan drive thru ...kalau lah ada kan..mcm mn lah servisnya nnt???Berapa lama masa yg akan diambil???

Jom layan pic di bawah yg MV sempat snap di kala jalan sesak masa mau pegi keja..hehehehe..sempat lagi kan...time jem2 pun sibuk mengambil pic...hehehe

tue KFc yg masih dlm pembinaan

ni pula McD yg sdh beroperasi..
Apa pun nnt kita tengok bila dah buka...betulkah KFC ni ada buat servis Drive thru...hehehe

35 comments:

  1. 1st time dengo KFC drive thru kak. Hehe. Bersaing la lepah ni :D

    ReplyDelete
  2. kalau ada buat drive thru syok lah.. leh singgah balik keje..lagi syok kalau ada delivery..hahaha :p ini kali lah..

    ReplyDelete
  3. kat sini pun ada kfc drive thru. tgk kat situ ada tak diorang pasang sign drive thru yg tinggi tu. kalau ada yelah tu. :)

    ReplyDelete
  4. Kat area Seremban dh de KFC drive thru...

    ReplyDelete
  5. servis terbaik itu penting kan mv..:)

    ReplyDelete
  6. kat semenanjung banyak je kfc drive thru kak :)

    ReplyDelete
  7. Wah lagi mudah la nk mkn ayam kepsi lps ni

    ReplyDelete
  8. KFC dah ade drive thru,..
    ok la..xperlu lg beratur pnjan.. sbb walaupon dh byk saingan..tp KFC ttp no.1 kan..

    ReplyDelete
  9. hohoho gknye mane satu yg ramai ye kak MV

    ReplyDelete
  10. ala kak kat bandar iman ktkg 2 dah lama ada drive thru kfc pah 2 kt shah alam kt area extreme park 2 pon dh lme ada kc drive thru.sy mula dgo pon macam weird je

    ReplyDelete
  11. wah satu kemajuan, kalau ada masa ke sana nak cari MV hehhee....gurau ja ..

    ReplyDelete
  12. selalu mekdi drive thru je berlambak kan...best la kalo kepci pun ada..

    ReplyDelete
  13. jarang singgah KFC selalunyer jenguk McD ajer...

    ReplyDelete
  14. cntik bgnan dua2.. tmpt nni yg ada drive thru kt area um. biasanye cpt je servicenye

    ReplyDelete
  15. drive thru lg snng kn..hehe..klik2

    ReplyDelete
  16. penah tengok..tp, xpenah try lg pn..:)

    ReplyDelete
  17. kat depan simpang perumahan saya ni ada ...drive thru...

    ReplyDelete
  18. nice...pasni fast food jela... :D

    ReplyDelete
  19. kat tempat saya tak de lagi kfc drive thru

    ReplyDelete
  20. hah lepas nie balun kfc jerla plak jawabnyer.....

    ReplyDelete
  21. senang la nk beli kfc nt ya..hehee..mv ada kirimkan something gn dq ka??lum dapat lg..insyAllah ada rezeki tak kemana..tima kaseh ya :)

    ReplyDelete
  22. heheh...wah bestnyer makan KFC...yum..yum...kena baca bismillah dulu .

    mselim3

    ReplyDelete
  23. heheh...wah bestnyer makan KFC...yum..yum...kena baca bismillah dulu .

    mselim3

    ReplyDelete
  24. aku pulang aku cari itu kfc drive true..hahaha

    ReplyDelete
  25. dekat taiping pun dalam pembinaan..
    kalau dekat KL tu kepsi drive thru ni byk laa....

    ReplyDelete
  26. kali pertama dengar sal nyh...:)

    huhu..mesti agak lama masa yang diambil..:)

    ReplyDelete
  27. senanglah kalau dh blh drive thru

    ReplyDelete
  28. haa...lps ni jgn drive thru hari2 lak...kan gemok susah lak..

    ReplyDelete
  29. byk dah l ni KFC ada drive thru..

    ReplyDelete
  30. Wah...Bestnya ^_^ Lepas nie kalau mahu makan KFC pergi sana jak la...Harap2 24 hours...Hehehe...

    P/S: Tambah naik la badang Wilma nanti :-D

    ReplyDelete