Peneman Hari ini - All About Love

Thursday, December 27, 2012

Peneman Hari ini

Assalammualaikum...

Yeah habis sudah meeting tadi...dengan jayanya berjaya menahan mata & menyediakan telinga serta menahan tangan drpd mengonline(bilik mesyuarat ada wifi)...dan utk itu maka habuannya ialah lunch nasi beriani + kari kambing +kari+ ayam lemon..nah ini kalilah lah...

Bukan hanya itu tapi siapa ada kek SR sempena sambut birthday staf NOV & DIS...dapat lah hadiah TOWEL...dan dapat menambahkan lagi berat yg sedia berat..hahahaha....

Opps melalut pula pembukaan MV ni kan...hehehe....hari ni MV ditemani oleh Si kakak AYu...Hubby hantar dia ke ofis MV semula..sebab org ofis dia nda sporting....hahahaha....makanya terpaksalah melayan si kakak....

MAna Abg HAikal???abg haikal tinggal di ranau...kesian kan...sebenarnya kakak pun patut tinggal tp dia x mau sebab nenek(mak cik hubby) marah dia...kakak ni jenis sensitif..terus dia tak mau tinggal lagi...

Yang kesian abg...dan kesian juga dgn kakak..malam semalam dia bilang dia rindu abg haikal...mmg dorang ni rapat jarang berpisah..kesian tgk....tapi apakan daya...takpe..tahan..minggu depan sekolah sudah..yeah..

Jom tengok aktiviti peneman MV ni..jom...

Hp MV jadi perhatian

Tengok kusyuk betul

semangat dia...

tarra..main bowling bah pula
Bukan itu saja dia buat..tp siap pasang MP3...melalak...lagu Wali BAnd(baik2 sayang)..lagu slack & najwa(utk dia)...kakak2 nasib lah tiada org..hehehehe....

Tabung HAW

23 comments:

  1. hehehe.... pandai kakak isi masa lapang

    ReplyDelete
  2. ala..terpisah la siadik dgn kakak yer..siannya dorang..
    mv sihat ..
    maaf lama tak singgah..ciksu bercuti ;D

    ReplyDelete
  3. klik nuff digi challenge for chance..=)

    ReplyDelete
  4. sweetlah kakak ayu ni..nti jmpa abg haikal eh..

    ReplyDelete
  5. boleh duduk diam camtu tak pe lah kan..senang jaga

    ReplyDelete
  6. kusyuk kakak men game ye..jnji xkaco keja Mv..:)
    done haw

    ReplyDelete
  7. Main bowling rupanya...
    ingatkan BW tadi..hihihihi

    ReplyDelete
  8. wahh kakak masuk kerja ya harini. hihi..

    ReplyDelete
  9. sedapnye nasi beriyani...dh lame tak nasi beriyani

    ReplyDelete
  10. CiM slalu bronline time meeting yg mmbosankn. Kdg meeting smpi 2-3jam tkde output. Asyik duk pung pang pung pang sana sini.
    So far, tk penah bw kids gi opis. Klau dh mmg tkde yg jaga, CiM akn cuti je.

    ReplyDelete
  11. yeah udah mau skolah..mv brooach udah sampai..:)

    mv kina dalam proses order bawal tone..:)

    ReplyDelete
  12. Sib bah ada peneman..kalu xmakin bosan jwbnya

    ReplyDelete
  13. heheee..ewahhh suke dia hehee men hp ye hehee :D

    ReplyDelete
  14. huhu..ssh klo ade ofis y x sporting kan.... cam ofis lya mujur..mmg slalu la msing2 bwk ank ke ofis if ade pkara tak dijangka cam xde pgasuh..alhamdulillah..bos n smua org ofis sgt2 ok... lya pon pnh skali dulu bwk asya ke ofis..

    ReplyDelete
  15. skg budak2 kcil pun pandai pgg hp hehe

    ReplyDelete
  16. tu dia...peneman men game bowling..hihi

    ReplyDelete
  17. macam qhayra juga la.nk kemana2 tanpa papa qhayra y jd pneman setia mama.hihii

    ReplyDelete