Followers

Thursday, December 27, 2012

Home » Sambil Menyelam Minum Air

Sambil Menyelam Minum Air

Assalammualaikum..

Kejap lagi jam 9.00 pagi MV ada mesyuarat Pengurusan Bulanan bil.12...sambil MV menyediakan minit2 mesyuarat yg patut(print jak pun)...MV sempat lah mengskodeng blog2 kamu org....

So ada lah dua tiga blog yg sempat diterjah..pada yg belum menerima kunjungan maaf..Akan mengunkan kereta sorong ke rumah kamu..lagipun banjir ni skg..huhu...jangan marah ar....

Banyak lagi hutang ni sama kamu org...mmg serba salah....tapi keja pun patut didahulukan..ahaks!!!

Sedang menyediakan telinga & mata utk mesyuarat kejap lagi...hehe...hari ni...Wani tak ikut sebab taska dia beropersi sudah..cuma kakak Ayu Hubby terpaksa bawa g ofis..nnt dh siap mesyuarat baru hubby hantar dia..

BAh nanti MV terjah rumah kamu...Bye2

24 comments:

  1. sambil menyelam minum air yerr...hehehe...kembong perot nnt ! hehehe :)

    ReplyDelete
  2. Sempat lagi MV berblogging eh... kalau OKje masa keje dulu....huh... mmg tak de can langsung!

    ReplyDelete
  3. sedang menunggu kereta sorong dari MV hehehe..

    apapun utamakan kerja MV..jadi pekerja baik..:)

    ReplyDelete
  4. hehe.. hutang ngn nani jgk kan kan kan?? Apapun settle keje akak dlu.. nnti leh BW..

    busy kan akhir thun. mcm2 nk kena buat.. :)

    ReplyDelete
  5. hehehe..mmg bercinta kalau kene masuk meeting nih..

    ReplyDelete
  6. main selam2 erk ..hehehh moga thn mengantuk ^^

    ReplyDelete
  7. selamat menjalankan tugas untuk kamu berdua..

    ReplyDelete
  8. hello MV, i hope you had a great meeting today. :)

    ReplyDelete
  9. Hehe.. CiM pun byk utang bw sebenarnya ni. Mana dan je merangkak. Sibuk exam la skang, nk kena ulang kaji lg, stock take lg, audit lg, end yr report nk kena submit early jan lg. Huhuhu...boghat dah kepalo den ni.

    ReplyDelete
  10. paling malas mau buat minit mesyuarat..nampak rumit..huhu..selamat bukan su kat sini:)

    ReplyDelete
  11. Mv guna .com memg pyh cket nk terjah.tp insyaallah ku try juga terjah..kt opis snang cket online.kt uma pyh byk yg jeles.hehe.kt opis xdpt buka .com

    ReplyDelete
  12. dahulukan mane yg mnjadi keutamaan ye MV..mesti dh setel kan skrg...

    ReplyDelete
  13. wani pn gigih bayaq hutang ni mv..tp xpenah habis pun hahahaha......

    ReplyDelete