Followers

Sunday, December 30, 2012

Home » Dua Novel Siti Nur Dhuha

Dua Novel Siti Nur Dhuha


Assalammualaikum..

Masih lagi cerita Novel...kali ni novel yg Hak Milik Sendiri...hehe....Masa cuti christmas hari tue..Hubby bawa MV,Wani & Kakak jalan2..oh Ya abg haikal xda..huhu..dia d Ranau...FIL x bg bawa balik...

So tempat yg kami tuju ialah 1Borneo...MV ni kalau p 1B...nda lain nda bukan..mesti menyinggah di Harris(kedai buku)...dan mulalah sesi membodek Hubby,,,,dulu dlm bulan 5 ari tue pun ada bodek juga..tapi dia bagi 2 buah Novel jak..

Hubby bilang nda boleh banyak2...nnt bca smpi lewat mlm...SO kejadian kali ni sama juga bila hubby bagi pilih dua buah Novel jak..huhu..oklah bah dr tiada...

Dan MV pilih dua novel tulisan Siti Nur Dhuha..My Love Playgirl & Miss Pisau Cukur...skg tengah baca miss pisau cukur..serius MV mmg suka....lawak...lagipun MV mmg suka baca tulisan Siti Nur Dhuha..

Novel dia yg MV pernah baca sebelum ni...Aku Bukan Untukmu & Akhir sebuah cinta...dua novel kali ni pun best sgt2...hehehe



Ada yg pernah baca novel ni??

20 comments:

  1. tak pernah baca..huhu
    nak cari jugak nti next year..hehe
    (ceh, mcm next year tu lmbt ag..haha)

    ReplyDelete
  2. BESHHH KE NOVEL TU KAK ? NK CRI LA T .. HIHI

    ReplyDelete
  3. CiM dh lama tk baca novel cinta. Latest novel yg CiMbaca adalah dr koleksi Ramlee awang murshid

    ReplyDelete
  4. Belum baca. Tp ada dlm simpanan.. Huhu, xsempat nk menghadap novel skg ni.

    ReplyDelete
  5. my love playgirl best sgt2,walaupon mcm x msk akal jga sikit2,hehe....

    ReplyDelete
  6. tak pernah baca lagi Novel tulisan Nur Dhuha ni.. Dah lama pun tak beli novel.. Huhu..

    ReplyDelete
  7. rajin mv dq dah cdak masa tuh smua nih..huhuu

    ReplyDelete
  8. xpernah baca.....tp nak kena g beli nie..ayah pun xbg bonda baca novel..nnti tido lewat malas g keja.....hahahaaha

    ReplyDelete
  9. tak pernah baca lgi novel tu... nak kena cari ni.... ^_^

    ReplyDelete
  10. Hehe.. Tu la. Baca smpai lewat mlm. Hehe. Ok la tu kak.. Dpt jgk beli :) :) nnti beli lgi.

    ReplyDelete
  11. xpernah baca lagi ni..
    nanti MV review eh...

    ReplyDelete
  12. xpernah baca ag..nty mv review erk..kalu best nyue nak beli

    ReplyDelete