Followers

Tuesday, December 18, 2012

Home » Pantai Tanjung Lipat

Pantai Tanjung Lipat

Assalammualaikum...

Ceita pantai lagi..kalau semalam cerita Tanjung Aru Beach kali ni cerita pasal santai2 MV sekeluarga di Tanjung Lipat di Likas....Ini cerita ahad lepas...Tujuan saja2 bawa anak2 jalan2..Hujung minggu kan...


Semua ni nda di rancang sebab kami kononnya hanya ke Tuaran hantar Pure Marine collagen yg org order...tapi bila balik dr Tuaran Anak2 buat muka nda puas hati sebab belum turun dr kereta..makanya...destinasi tujuan kami seterusnya adalah TAnjung Lipat dekat Likas...

Just beli nasi tapau dua bungkus.jeruk2...then kami makan di pantai...mmg best..angin pun sepoi2 bahasa...enjoy tengok gelagat anak2...


Modeling hehehe


tengok over betul

Sweetnya
See...anak2 MV ni kalau jumpa camera jak mula lah dgn gaya masing2...kadang2 rimas juga...kadang kelucuan pun ada...apa2pun gaya drg ni tetap anak2 yg comel2 belaka....

Lepas tue masing2 mau tunjuk bakat fotography,,,apalagi yg jadi mangsa MV,hubby & wani...layan jak lah...sebab lepas ni dorang balik Ranau sudah..huhu..dan semalam mmg sunyi sepi di rumah....

oppss...kakak ayu ni seksilah pulak...
Wani pandang apa tue
Tengok gambar diatas...itu hasil tangan abg haikal...Dan ada model yg terover posing di situ...mak ai...kakak2...sebab ni lah MV malas bagi pakai kakak Ayu ni baju gaun..tengok tue..sekali duduk...huhu...kakak oh kakak....

Dan ini pula kakak yg ambil..suka ni gambar...tp En hubby pula yg spoil..hehehe...Amboi mata adik wani ni...merenung sape???hehehehe...comel kan kami semua..wakakakaka...Dan perasan nda..tempat ni bersih sgt,,hehehe....yang penting tiada semut merah..kalau nda mmg bengkak kaki kena gigit

Snap by kakak ayu
Dan paling best hari tue bila sesi makan ais krim...di Tanjung Lipat ni mmg banyak org jual aiskrim....Dan anak2 MV pula pantang nampak ni aiskrim..mula menjerit aiskrim..& yang paling sandi tue...pandai pulak panggil aiskrim tue dtg tmpt kami...maka...kejadiannya membeli lah..hoho..pintar2

Comot

sedapnya

Andu bah cute..
Tengok kalau makan aiskrim lupa sudah mama & babah...hehehehe..makan lah anak oi..hehehe...masing2 nda mau balik ni..tp sebab MV mengantuk..makanya terpaksa juga balik...kalau nda ketiduran di pantai ni nnt...hehehe...

Sekian jer entry kali ni..oh ya..sibuk sikit ni print slide utk mesy.perhubungan ketua jabatan Di Sabah...so perlahan2 jenguk kamu...sorry..

TAbung HAW

27 comments:

  1. Lepas ni MV kena sentiasa spare tikar dalam boot kereta. Mudah kalau nak santai2 macam nie.

    ReplyDelete
  2. kalau pegi pantai mmg wajib beli aiskrim ni. sedap. huhu.. seronok berpiknik ya. :)

    ReplyDelete
  3. syok je kan budak 2 dapat jenjalan

    ReplyDelete
  4. peewittt
    bestnya bersantai tepi pantai kan
    damai je rasanya..tambah2 ngan family..

    seksinya kakak Ayu..mesti abg Haikal yg snap pic seksi tu kan.haha

    ReplyDelete
  5. wahh..syok nye duduk tpi pantai.smbil menikmati ice cream ^^

    ReplyDelete
  6. wah bestnyerrrr nengok..happy family hehe...


    mv ni pesanan deqla..dia xboleh msk blog mv sejak mv tukar domain sbb kt opis dia pengguna domain mmg xboleh buka

    ReplyDelete
  7. coomelnya anak anak sis. hehe.. teringin nak g sabah.. nak g islands kat sana. lawa.. =)

    ReplyDelete
  8. paling gram tgk wani..huhu..done klik

    ReplyDelete
  9. :) mkn aiskrim yer...jejalan mane tak seronok yer...

    ReplyDelete
  10. seronoknya dapat lepak sekeluargakan..

    ReplyDelete
  11. CiM penah pegi tg.aru around mac ths year. CiM pegi hari isnin. Masa tu mmg holiday bagpack br2 ngan en.hubby. Pagi2 lps subuh dh gi tg.aru naik van biru. Smpi sana mmg clear sgt tkde org. So ktorg brkhemah smpi ~2pm dgn tenang sblm brjln keluar naik van smula ke stesen bus, pstu naik bus ke jeselton utk island hoping. Tk sure island name yg kami overnite tu.

    ReplyDelete
  12. 1 happy family...bahagianye wani sekeluarga...syok jln2 mcm ni...

    ReplyDelete
  13. Alolo sweetnye.. Pandai amik gmbr. Xgoyang :) :)

    ReplyDelete
  14. comey..happy family.. jijah belum g tanjung lipat rasanya..sana ada seafood murah kan kak?

    ReplyDelete
  15. seksinya kakak ayu..tak tahan..huhu~ :P

    ReplyDelete
  16. Seronok tgk ur happy family MV.. Sweet jak

    ReplyDelete
  17. dah lama x g pantai..:( bestnya tgk mv g dngn family

    ReplyDelete
  18. bestnya becanda gan family..sedapnya makn ice krim..anty triginla pulok nihh.hehee

    ReplyDelete
  19. serius.nda pena ku lepak2 sini.selalu d limpas seja..lepas ne harus la lepak disini selalu.wkaakka

    ReplyDelete