Followers

Saturday, December 8, 2012

Home » HAW TUE APA??

HAW TUE APA??


Assalammualaikum....

Apa kabar??sihat???perasan tak dalam entry MV selalu buat Tabung HAW...tabung ni MV share iklan Says & churp2..Dan terima kasih lah pada yg sudi klik Tabung HAW ni....tanpa kamu mana mungkin MV smpi 3 kali sudah cashout Says...

Semalam dapat satu komen drpd Cik ZAnif di entry ni...Jom baca komen yg dia bagi


CikZaniff said...

yeay dapat hadiah..suka la tue..:)

done klik utk tabung HAW..haw tu ape..

See...cik Zanif klik Tabung HAW MV...Dan dia tanya HAW tue ape???korang semua tahu tak HAW tue apa???hehehehe...HAW ni sebenarnya awalan huruf utk anak2 MV...H-haikal,A-Ayu,W-Wani....

So MV gabungkan jadi HAW....Kalau nak tulis Haikalayuwani panjang sgt..so MV pendekkan...harapnya cik Zanif taklah tertanya2 lagi..sorry kiranya buat kamu semua tertanya2....

Tujuan MV join says & churp2 pun pasal nak tambah duit utk perbelanjaan anak2..so tabung tue MV buat atas nama mereka....

19 comments:

  1. baca entry nih sambil tersenyum-senyum..
    ooo..dh pahem apa itu haw..adehhh..dh jumpa jawapan tu..
    setiap kali baca tertanya-tanya benda apa haw tu??
    skali berani p tanya pulak..hihi..hrap MV xkisah..:p

    ReplyDelete
  2. ooo..gitu alkisahnyaa...hihihi..
    baru tahu..hihi

    ReplyDelete
  3. hehehe
    dia confuse la tu MV..
    ntah2 dia ingt Mv nk tulis HOW tp tetulis HAW.hahaha

    ReplyDelete
  4. bagus cik zanif tanya.. tapi sy dah boleh agak itu nama anak2 kak MV.. :)

    ReplyDelete
  5. ooo..bah2..aku pun mau jga la bikin tabungg.hehe

    ReplyDelete
  6. tabung utk anak2 mestila nama anak2. ;)

    ReplyDelete
  7. Akronim.. Mudah kan.. :)

    Happy weekend kak.. Ke bfort ke weekend ni?

    ReplyDelete
  8. wahh . murah rezeki akak , siap ada tabung lagi . hehe :)

    ReplyDelete
  9. wahhh seronoknya ade anak2 blh bt tabung tuk dorg :)

    ReplyDelete
  10. Lama Wilma tak tengok Says.Com Wilma ^_^
    Pas nie nak tengok dan aktifkan balik la...

    ReplyDelete
  11. hehe tabung untuk anak2 kan kak :)

    ReplyDelete