Followers

Friday, December 28, 2012

Home » Kakakkkkkk Zie...

Kakakkkkkk Zie...

Assalammualaikum...

HAri ni MV mau cerita pasal My Wani...makin hari makin bam dia ni..hehehe..dan makin bikin geram...sebab makin kuat merajuk..huhu..semalam masa ambil dia di TAska...dia ngadu dekat MV...

Wani : "mama...kawan ambil pampers ani bah"
MV : "ya kenapa dia tiada pampers kah??"
Wani : "tiada.."

Wani ni mmg mcm ni..tiap hari dia akan report apa yg dia buat di sekolah..kadang2 balik dia ngadu kawan pukul...minggu lepas dia bagitahu"mama kawan tolak ani..sakit tangan ani..."

Bila MV tanya kenapa kawan tolak dia jawab"kawan mau minta sosej Ani tp ani nda mau bagi"...jawapan yg jujur...Wani ni kalau makanan especially sosej & ayam goreng dia mmg nda mau bagi org..huhu

Semalam masa bagi tidur dia MV ajak dia berbual....mcm2 MV tanya...dan dia jawab jak..

MV : Ani makan apa di sekolah hari ni..
Wani : makan Ayam sama sosej sama nasi..
MV: siapa yg MAsak???
Wani : Cikgu Ana lah...
MV : Siapa yg bagi mandi ani?
Wani : kakakkkkkk Zie...(pengasuh baru)
MV : bagi makan siapa pula??
Wani :kakakkkkkk Zie...
MV:bagi tidur(nda puas hati ni mamanya)
Wani : kakakkkkkk Zie...

Kalau dulu apa yg MV tanya semua dia jawab CIkgu Ana...tapi skg ada sdh pengganti..kakakkkkkk Zie......dan Wani bilang kakakkkkkk Zie... pun cantik..hahahaha..pandai jak dia...

Sebelum tue MV sajikan kamu semua dgn gambar2 Wani..enjoy...& jangan geram2 dgn kecomelan yang diwarisi drpd MV..ahaks!...larik






15 comments:

  1. geramnya tgk wani petah bercakap..hehe

    ReplyDelete
  2. he..he... come... yelahkan... kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi? he..he

    ReplyDelete
  3. nk geram jgk sbb comel sgt... bgus la wani ni bgtau apa yg happen.. at least akak tau apa yg happen kt die.. :) good girl..

    ReplyDelete
  4. geram tgk..comel sgt..sebijik mcm muka akak..hehe

    ReplyDelete
  5. comel jer...kakak zie je smua dh skrg...hihihi

    ReplyDelete
  6. budak2 mmg tak pandai menipu. wani dpt pengasuh baru ye. ;)

    ReplyDelete
  7. mmg comellah..!

    Tentu kakak zie tu baikkan...!
    KAlau tak jgn harap wani suka..hihih

    ReplyDelete