" Segmen Blogwalking Rilex Cool" - All About Love

Thursday, December 20, 2012

" Segmen Blogwalking Rilex Cool"

Assalammualaikum..


Join DI SIni
Join Segmen drpd Fendy Yang baru jer menambah usia semalam..hehehe...Syarat2nya simple jer...Dan Fendy minta nyatakan apa kelebihan Blogwalking...

Kelebihan blogwalking???mesti kamu tau punya kan...blogwalking dapat mengeratkan hubungan sesama blogger...lepas tue dpt tarik pembaca ke blog..Dan yang paling penting dapat menaikkan pageview...Sesuai utk blog yg tak seberapa ni..

So Jom Join Di SINi




31 comments:

  1. Datang dari segmen yang sama :)

    http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen mv...nak join jugaklah...petang2 nanti..

    ReplyDelete
  3. Happy segmen-ing and happy blogwalk-ing...

    ReplyDelete
  4. Selamat Bersegmen ! !
    Nurrul nak join juga lah.. hehe :)

    ReplyDelete
  5. Selmt bersegmen..setuju dgn MV.. ;-)

    ReplyDelete
  6. datang follow sini..dri segmen yang sama...
    http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama
    dah follow dah jangan
    lupa follow blog kita lak

    http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  8. Follower ke 646. Mind follow me back? :)
    Btw happpy blogging! :D

    http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang same dah follow
    jangan lupa follow balik ^ ^

    http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen sama . Done follow u , follow back please .. Btw , cantik blog .. :)

    http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  11. BW dari segmen sama ^^

    http://www.nazlyizan.my/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  12. Hai dari segemen fendy juga , jemput ke blog yah =D

    Jom blogwalking dengan list yg telah disediakan di blog Fendy ! hehe

    http://cikpensil.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal!!
    singgah dari segmen yg sama..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum,singgah dari segmen yang sama :) jemput singgah ke blog saya pula .

    http://missikushi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  15. jari-jari merayap kat sini & follow

    dari segmen yg sama
    http://jarikudiy.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete