Followers

Sunday, December 9, 2012

Home » Harimau Malaya Vs Gajah Perang

Harimau Malaya Vs Gajah Perang


Assalammualaikum...

Hari ni perlawanan sparuh akhir pertama Harimau Malaya Vs Thailand...Nda sabar rasanya mau tgk perlawanan ni..mesti menarik tertarik & the bom...walaupun tanpa kehadiran Wan Zach Haikal MV harap Harimau Malaya mampu membaham dengan lebih buas lagi...

Dan defend kita kawal dangda tue ketat2..hehehe...mcm MV sayang My hubby seketat2nya...hahaha....jangan marah....so chayok2 buat harimau malaya...yang pastinya MV akan menonton perlawanan ni dgn Haikal...

Opps bukan wan zach haikal tetapi HaikalFAiz Velentine...hehehehe....jangan jealous..wakakaka...sebelum tue MV mau siapkan apa yang patut sebelum tercogok depan TV...

Masak...kemas rumah...jangan lupa MV oi...Dan buat kamu disana..sama2lah kita menyokong Harimau Malaya...Hidup Harimau Malaya...

MV ni kalau bola no.1...kalau main bola pun pandai juga tapi kamu rasa boleh gol kah???hehehehe

Chayok2 utk game malam ni...

11 comments:

  1. Harap2 kita menang. Adik-adik kak zan yg duduk area KL, semua turun stadium..angkut anak bini..meriah betul!

    ReplyDelete
  2. lagi beberapa jam saja lagiii....
    go Malaysia..!

    ReplyDelete
  3. Hehehe...Wilma dulu tak tengok bola, tapi dah terjangkit dengan dad Wilma...
    Wilma tak payah tengok coz Daddy yang jadi pemberita Wilma ^_^ Semua cerita pasal bola Wilma tahu kerja Daddy...

    ReplyDelete
  4. Semoga harimau malaya berjaya menewaskan gajah.. MV xyah main bola la mv jd cheerleaders jek.. Hehe

    ReplyDelete
  5. Moga mereka hebat malam ni..
    Benam gajah tu dgn gigi taring yg dah diasah tu =)

    ReplyDelete
  6. alaaa tv takde.. tak dapat tengok

    ReplyDelete