Followers

Wednesday, December 5, 2012

Home » New Design

New Design

Assalammualaikum...


MV mempersembahkan new design brooch yg MV jual...HAri tue MV buat entry DI SINI & SINI..kalau yg tue Namanya Brooch bunga tanjung,,,

Kali ni kiranya design yg baru diilhamkan oleh MV & adik...hehehe...MV pun turut serta mengkreatifkan jari2 yg keras ni..hehehe


Ni bunga pelangi sebab warna warni...Boleh dibuat mengikut warna yg kamu semua mau....yg diatas ni hanya contoh gabungan yg MV & adik buat...



Ni pula yg guna satu warna jer....Kamu boleh minta buat warna hijau,cream,hitam,merah,biru laut,dark blue,yellow,purple,pink ..ikut citarasa kamu...


Dan yg ni pula bunga tanjung double...sama mcm hari tue cuma yg ni double...combinasi warna pun kamu boleh pilih......

Harga brooch ni sepasang RM4.00..kalau nak beli sebiji jer pun boleh..RM2.00...so kalau ada yg nak tempah banyak...harga boleh runding bah....cuma kos pos tak termasuk lah....tapi kos utk pos tak lebih drpd RM10,,,

Ada yg berminat...just komen @ PM MV di Facebook...

22 comments:

  1. wahhh..semakin kreatid adik MV...hehehe...hope bisnes semakin maju :))

    ReplyDelete
  2. owhh... MV pun buat jugak eh..ingatkan adik MV jek....chaiyok2 la eh...

    ReplyDelete
  3. yg bunga tanjung double tu cantik.

    ReplyDelete
  4. makin bertambah design, makin maju bisnes nampak gaya.huhu

    ReplyDelete
  5. salam kak,
    boleh nadia tau macam mana cara nak join group follower segar tu?
    macam berminatttttt je.

    ReplyDelete
  6. mv pon sibuk balaja sama ekk.bagus² :)

    ReplyDelete
  7. ooo..design bar dh ea..menarik... :)

    ReplyDelete
  8. cantik la...moga bisnes adik mv makin maju

    ReplyDelete