666 Tapi Tak dapat dijejak - All About Love

Wednesday, December 26, 2012

666 Tapi Tak dapat dijejak

Assalammualaikum...

Bermula dr angka 1..kemudian smpi ke 444..pastu 555...dan sekarang follower MV mencecah 666...terima kasih sebab sudi Follow blog ALL ABOUT LOVE ni...tanpa kamu siapalah MV...

Tapi ada satu yg menjadi masalah..huhu...follower ke-666 ni x dpt dijejak...MV nak follow balik pun payah sebab xda link url blog...serba salah dibuatnya...nak follow tak le...takut pulak nnt MV dicop sombong..


Ada tak yg kenal aishah syafiq ...tolong MV cari link blog nya...ataupun aishah terbaca entry ni..silalah bagi link blog kamu di entry ni yea..





MV ambil dr profile  dia

31 comments:

  1. kdng2 owner blog sdr tak perasan blog dia takda link kn ...

    ReplyDelete
  2. selalu gak ada probs cm tu.. nak follow, tapi xdpt jejak..

    ReplyDelete
  3. SAME NGAN FOLLOWER DEQ KE 1000 HRITU

    ReplyDelete
  4. wahh..tahniah kak..=)
    husna pon menanti yg ke 666 jugak nih..hehe..

    siapa kenal aisyah syafiq??

    ReplyDelete
  5. dorg yg xletak link mmg susah cari..xdpt jga nk follow..hehe..

    ReplyDelete
  6. tahniah,dah smpai 666 dah.. n sori,x kenal lak -.-'

    ReplyDelete
  7. cepat aishah syafiq!...kalau tak kak zan wakilkan..hehehe

    ReplyDelete
  8. knp diaorang hide kan ye link ? masalah juga tu

    ReplyDelete
  9. alahai napa tak letak link blog..payah nak jejak balik dah..

    ReplyDelete
  10. laa..dah cari dekat cbox ke..?
    kalau2 dia ada tggalkan jejaknya di situ..

    ReplyDelete
  11. Tu la mmg ssh nk follow blk kalo follower x tinggal jejak..huhu

    ReplyDelete
  12. cyda tak dapat membantu, cyda dtg membaca ye :D

    ReplyDelete
  13. muja pun pernah berlaku camni,, sabo jela,,

    ReplyDelete
  14. Untuk sampai ke 666, saya adalah yg 1.. hehehe... tahniah... =)

    ReplyDelete
  15. kadang tu pelik jugak...tak de link...siann kat mereka yg berkunjung ke blog kita tapi tidak dibalas kan MV

    ReplyDelete
  16. sapa ek..tak kenal la pulokk..huhuu

    ReplyDelete
  17. sush btl kalau xde link nk terjah blik..huhu

    ReplyDelete
  18. betul tu.. kdg nani pun penah jdi mcm ni. ble nk folo balik adehh xde link.. :(

    ReplyDelete
  19. tahniah MV...betul3..susah nak follow kalo xtgl jejak

    ReplyDelete
  20. Tìnggal jejak tp tkleh trace. Kena panggil csi siasat ni.

    ReplyDelete
  21. umm..kebanyakkan tak tahu yang dia x letak link kat situ..sama gak yang guna google plus xp xdek link blog..:)

    ReplyDelete
  22. Erm..xknl kot.mcm mana bleh jd xltk link yea.?

    ReplyDelete
  23. siapa la gerangan tu kan hehee :)

    ReplyDelete
  24. tahniah MV..hope trus lg dpt mengumpul!

    ReplyDelete