Mickey Mouse Di Kepala - All About Love

Sunday, December 16, 2012

Mickey Mouse Di Kepala

Assalammualaikum....

Dalam entry INI..MV dapat hadiah dr Deq...Antaranya sepit rambut..ada 4 biji...2 warna pink 2 warna biru...sepit rambut ni mcm mickey mouse punya kepala...comel sangat...

Memang hadiah utk Wani & KAkak Ayu kot...mcm biasa petang (isnin lepas)MV akan singgah Wani di TAska...dan mcm biasa jugalh...Si Wani tau jer mama dapat somethings....Dia terus membongkar apa yg dia nampak...

TApi MV pesan awal2..adik nnt di rumah baru bukak...nnt kalau bukak skg hilang..nnt lagi rugi...Yg baiknya Wani iyakan jer apa MV cakap...

Sampai rumah..MV terus buat apa yg patut...first bersihkan tahi kucing..hish geram tp mcm mn dah kcuing berak kan...Lepas tue basuh kain...Nyapu...masak & bagi makan si Adik Wani...Terlampau banyak yg mau dibuat smpi terlupa janji MV tadi..

Teringat pun lepas wani siap makan...Jadi dia pun mula lah...muka hadiah2 yg MV dapat...maka berdialog lah kami 2 beranak

Wani : banyak hadiah...utk ani Kah ni?
MV : Iya...
Wani : mama buka ni(tunjuk sepit rambut)

Sudah buka pandai pula minta pakai..

Wani : Mama Ani mau pakai...
MV : mari sini...
Bam bam

Tarra..Sila abaikan baju yg kotor tue

MV pakai kan 1 jer..dia x puas hati..dia mau pakai dua ..tp bukan warna yg sama...dia mau yg warna biru pulak...Jom tengok Si Wani berposing...

Perut yg semakin ke depan



Comel pula MV tengok Wani ni..
Hahaha..puji anak sendiri..hehehe..comel mcm MV kan3x..wakaka...larik....


28 comments:

  1. Comel3x. Kalau bkn kita sapa nk puji, kannn.. Wah dpt gift dr Deq

    ReplyDelete
  2. comelnya anak akak.putih lak tu mcm mama dy

    ReplyDelete
  3. comel! bnda cmni tgk byk....mcm2 bentuk ada...

    ReplyDelete
  4. aha mmg cumei pon la..hehee aha lupa nk gtau mmg kpala mickey tuh nk kasi gan anak dara berdua tuh..maaf tuk ank laki mv dq xtau nk kasi apa.hehee

    ReplyDelete
  5. Comelnya si Bam Bam nie ^_^
    Cute betul ooo...

    ReplyDelete
  6. alahai kiutnya sepit rambut mickey macam org yg pakai. ;)

    ReplyDelete
  7. comelnya ! nak cubit2 je pipi dia ..hhehehe

    ReplyDelete
  8. kenapa baju kotor tu,, hehe,, sukenya jadi budak2 kan,, dapat brg baru excited kemain,, miss feeling that way seriously :D

    www.mujadafewa.my/

    ReplyDelete
  9. alolo comelnye... baju kotor mesti lasak sgt kan...

    ReplyDelete
  10. hehe.. comey. MV comey haikalayuwani pun comey.. :)

    ReplyDelete
  11. comel...hihihi..dua skali pkai.. :)

    ReplyDelete
  12. hahahaha..ko lari la,aku kejar juga..hahaha mmg cumil pun dear..:)

    ReplyDelete
  13. alololo..tomeinya..!
    sesuai dengan wani.. :)

    ReplyDelete
  14. comelnya wanie , nie yg buat ika geram smpai nk curi 1 sepit dia haha boleh x mv?

    ReplyDelete
  15. AJ punya dah patah.....
    heehhhehe....

    ReplyDelete