Followers

Saturday, December 15, 2012

Home » ButterScotch & Kek Kurma

ButterScotch & Kek Kurma

Assalammualaikum...

Yeah...akhirnya dapat juga merasa Butterscotch...hehehehe....kirim dgn kawan yg pergi kursus di KL..Beli butterscotch ni sekali dgn kek kurma....Khas utk HaikalAYuwani...

Mmg drg sukalah ni..Mama & Abah dorang berganda2 suka..hahahaha...Di Sabah tiada ni barang..hehehe...jadi kalau ada kawan2 yg pegi KL..mmg mengirimlah jwabnya....

HAri tue masa pg Putrajaya bulan 6 lepas...tiadda ni ButterScotch...MV cuma beli roti yg 0.60 & ikan blis...Masa ni nda tau pula yg kek kurma ni sodap...Bila sekali terasa terus mau lagi...

Dan selepas 6 bulan akhirnya..dapat juga merasa ButterScotch ni...ini bukan sakai...dan ini bukan jakun...tapi roti ni tiada di sabah bah....

Kek Kurma

Butterscotch

Oh ya..HaikalAyu ada dtg KK...happy bah ni...hehehehe....boleh gaduh2 sama dorang lagi..tp nnt Isnin drg balik Ranau lagi...huwaaaa....




20 comments:

  1. Djdanchef suka makan butterscoth dan lagi satu yg choco raisin, terpaksa makan cepat sbb tarikh luput singkat sangat.. Kek kurma tak pernah try lagi :-)

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  2. selamat makan mv..:) gulp kak intan ngah terlur tgk b.scotch tu..hehe

    ReplyDelete
  3. Perggghhh..Kat rumah Kelana,butterscotch wajib ada dalam almari...Family suka butterscotch!

    ReplyDelete
  4. butterscotch memang best...

    done genting malaysia...

    ReplyDelete
  5. macam ni la bila duk sabah kan.. excited dapat makan yg tiada jual di sini..sukanya.. nape tak cakap awal2 nak kirim gak.. hahaha :p

    ReplyDelete
  6. Butterscotch tu memang sedap tu MV..di Langkawi pun nda ada....

    ReplyDelete
  7. wah special ni MV, boleh tak bagi juga ..hehehe...

    ReplyDelete
  8. A'a kan memang tak ada kat sabah. Ros tahu pun dari kawan. Ada kawan ros yang sambung study kat ums. Bila balik kampung kat kedah, baru dia beli. Siap ada kawan kawan yang kirim lagi katanya. Tapi tak boleh beli banyak sebab takut expired kan..

    ReplyDelete
  9. Kat sana tkde buterscotch eh MV. Adik CiM dok miri, dia kata gardinier sgt mahal kat sana.
    Kat umah CiM mmg wajib ada buterscotch ni. Sedap kann

    ReplyDelete
  10. dua2 favret kitorang adik beradik jgk ni. huhu..

    ReplyDelete
  11. shida suka butterscotch ngn kek pisang hehee :D

    ReplyDelete
  12. butterscoth mmg sedap..hehe..tak bestnye kalau susah nak cari roti ni..leh kempunan rase..huhu~

    ReplyDelete
  13. eh dear.. haikalayu tu dok ranau ngan sape erk?

    ReplyDelete
  14. Kek kurma belum rasa lagi..tapi butterscoth sedap...dan yg coklat pun sedap tau MV...

    ReplyDelete