Durian Crepe - All About Love

Wednesday, December 12, 2012

Durian Crepe

Assalammualaikum....

Sana sini durian crepe orang cerita ...MV pun mau menempekkan pic durian crepe yg MV makan di Beaufort...Homemade by Kakak MV yg tercinta..hehe...

Tapi MV nda berapa minat ni..Sedap lagi yg Original punya durian..tp HaikalAYu suka sgt2....Kakak MV buat pakai Freshcream....Dia campurkan sekali durian & freshcream...sedap...Terangkat..tp MV sedang2 jer lah...

NAh ini dia gambar utk kamu tatap..hoho....MAu order sila PM..hahaha...ada kah yg mau order..hehehe..MV tukang promosi jak...tukang bikin org lain...

utk makan2 keluarga

Yg ni tak berapa nak jadi..hehe
Mood up entry sebab rindu HaikalAyu datang lagi...huwaa....RIndu serindu rindunya....AKu MAhu Mereka ada DIsisi...TApi Apakan daya...Keadaan ini memaksa Kita berpisah.....Sabar!!YA Sabar lah Wahai HAti yg Meronta.....

TAbung HAW

31 comments:

  1. setuju dgn MV..lg sedap durian original..hihi

    done utk tabung haw ~

    ReplyDelete
  2. hehehe..durian crepe ni kaler hijau gituu...

    ReplyDelete
  3. nuff tak kuar..share la ea :)

    ReplyDelete
  4. skrg mmg demam durian crepe kan...tp mama isha lom ade rase mau makan lagi..hehe

    ReplyDelete
  5. sabar ye, semoga MV tabah selalu.

    saya pun sukakan durian ori. x pernah lg mkn crepe ni. hehehe

    ReplyDelete
  6. durian crepe..nak mkn lagi..hehe

    ReplyDelete
  7. Yummmyyyy !! Ida dah lame beli bahan bahan, mood nak mencuba buat crepe ni tak sampai sampai lagi.. hihihii

    ReplyDelete
  8. wahh..hijau..!
    nur suka yg warna kuning..sbb mcm mkn durian..hihih

    ReplyDelete
  9. cikna pun lg suka makan durian original. huhu..

    ReplyDelete
  10. Tu la sana sini orang duk sebut pasal durian crepe ni....
    Tapi belum terasa lagi nak makan durian crepe.... =D
    Mungkin sebab AJ bukan penggemar durian sangat kot.....
    hehheheheeh....

    ReplyDelete
  11. sebenarnya, akak pun prefer durian ori lagi... Maybe cream tu buatkan rasa cepat muak dalam crepe

    ReplyDelete
  12. sedapnye,,hehe jauh sgt, kalau tak emmg dah order dh ni tau

    ReplyDelete
  13. cari bnda lah ni smpai skrg xjmp2 g..haha

    ReplyDelete
  14. Nani xpnh mk tp mmg confirm tak suke n xkan mkn.. :)

    ReplyDelete
  15. WAH,TERINGIN NAK RASA DURIAN CREPE NI TP BELOM ADA REZEKI LAGI..HUHU

    ReplyDelete
  16. M x mkn doyan..so x pernah rasa crepe ni

    ReplyDelete
  17. Sedap ke? Ramai oang bercerita. Teringin nak cuba gak. huhu

    ReplyDelete
  18. meroyan jap tgk durian crepe nih

    ReplyDelete
  19. buat sendiri lg puas hati kn ...

    ReplyDelete
  20. amboiii... akhirnye merasa jugak...hihi...deqla pun teringin juge ni..huhu

    ReplyDelete
  21. eh lain dr lain wana diyan crepe mv..hahaa slalu nmpk wana kunin jah..hehee

    ReplyDelete