Sikit lagi!! - All About Love

Wednesday, December 19, 2012

Sikit lagi!!

Assalammualaikum...

Sikit lagi..betul2 sikit lagi...tapi malang tue nda berbau orang bilang kan...jadi makanya terpaksa tempuhinya juga...perghhhh bunyi macam tahap bahaya sudah ni..hehehe...

Sebenarnya ni cerita petang Isnin(17.12.12)...MV balik keja FIL yg ambil..Sebab MV malas mau bawa keta....Sikit lagi mau smpi sudah rumah..Adalah dlm 5 minit perjalanan(**nak tau mau ukur guna meter..hehehe)

Tiba2..My FIL bising@.."hish kenapa ni kereta berat semacam...stereng kereta gegar"...amboi tersa MV tau..berat2 ni kasi slow lah bapa mertuaku..hahaha...

Dan MV pun sibuk dok jenguk2 d luar..sebab tanda2 tue mcm tayar pancit..iyalah sdh berat..Stereng pula gegar...Kawan FIL buka cermin sebelah penumpang...Dan yezzza mmg pancit...

nampak tue tayar sudah kempis
Tengok mmg kempis sekempis2nya kan..huhu..so MV pun jadi tukang tengok dr jadi jurugambar...secara curi2..hahaha..takut bapa mertua marah..kang tak sia2 kena marah free2...

My FIL yg baju unggu..
Tue dia tengah berusaha menukar tayar...nasiblah ada kawan FIL kalau tak naya dia kena buat seorang..MV tahu tengok jer..sebab ni bukan kereta kecil..ni Storm oh....kalau Viva buli juga lah kali..hehehe

Tarra..Deqla MV pakai Keronsang pemberian kamu
Orang sibuk buat kerja..MV pula sibuk berposing..hahahaha....comelkan???bukan MV keronsang yg MV pakai....Tapi kalau ada yg cakap MV comel itu mmg hakikatnya..wkaakaka...Larik jauh2....hehehe....

Tapi kamu yg baca entry ni lagi cumil..sayang kamu semua...

**ini entry autopubublish

26 comments:

  1. Patutnya MV berlajar la tukar tayar tu..exersice tangan !! hahaha

    ReplyDelete
  2. ececece
    sbnrny nk kasi Deqla tahu kan ttg keronsang tu kan..ecececee ai tahu muslihat MV.haha

    ReplyDelete
  3. bab bab tayar bocor nih memg sy failed la nak tukar

    ReplyDelete
  4. :) sempat lg menyelit gmbar..hihihi

    ReplyDelete
  5. cumel bah tuan empunya diri nih...

    ReplyDelete
  6. Mv sangat comel..ayu gitu..

    nak sign.:p

    ReplyDelete
  7. sempat lagi mv berposing ya..hihi

    ReplyDelete
  8. hehehe....camne boleh pancit tu kak MV?

    ReplyDelete
  9. tue kje org lelaki .. mv kje posing jerk lh kn. hehehh

    ReplyDelete
  10. kena paku ke..?
    kempis terus tayarnya..

    ReplyDelete
  11. sempat berposing ye... comel aje... ^_^

    ReplyDelete
  12. mv pandai tukar tyar sendiri ke? Terbaek!!

    ReplyDelete
  13. @abg abil..nak tolong tapi confirm tak kena bagi punya

    @cik ai..tau xpe..

    @mimie..samalah kita kak

    @ayut,,posing tue harus

    @anggun tq..terasa nakterbang..

    @cik zanif boleh jer..mai sini kertas

    @sally ntahlah..

    @chic na..yea..kesian kan

    @yana..betui 2

    @cik nur..tak tau lah kena apa.

    @kina..tq deqla yg bagi

    @ruha...hehehe

    ReplyDelete
  14. nasib xde apa2....huhuhu....

    wahh..cun mv bersama kerongsang akk deqla..hehe

    ReplyDelete
  15. fuhhhhhh. kempis abis tu dear. ;)

    ReplyDelete
  16. tayar pancit ke....nasib baik ada orang tolong..

    ReplyDelete
  17. mampukah kita menukar tayar kerta sebesar itu? T__________T

    ReplyDelete
  18. Suke tgk MV sbb MV natural beauty..hihi...wahh cantik brooch tu...orgnye pun cantik la jgk...hihihi...ish ape la MV ni tgkp gmbr je keje...bkn nk tlg angkat tayar ke ape ke.. :p

    ReplyDelete
  19. mmg comei la cm anak dia juga..hehee

    ReplyDelete
  20. tmbh kurus kau kakak lau kau yg tukar tu.wakakaka :D

    ReplyDelete