Followers

Monday, December 10, 2012

Home » Baby Rania Cinta Itu Milikku

Baby Rania Cinta Itu Milikku


Keyword nuffnang Jumaat
Assalammualaikum...

Semua dok tengok cinta itu milikku Khamis lepas...yang mana baby rania yg baru lahir hilang diculik oleh dini...hish betul2 jahat lah dini ni...MAsa ni MV tengah masak...kejap2 larik g depan TV...hahahaha

Dan jumaat lepas Keywords baby rania di cari di blog MV ni...apa yg kamu mau cari tue??gambar si baby tu kah???hehehe...MV pun nda sempat mengambil gambar tue baby tau...tapi yg MV tau baby tue cute..

Hish makin menyampah pula kan mau tengok sambungan cerita rania ni kan..bikin kesian..kenapala drama melayu ni sekarang terikut2 sudah drama indon....main culik2 baby...goda2 suami..hish2...

Ni hanya luahan sebab MV ni suka yg happy2 punya cerita jak..sebab kalau tengok yg begini pandai memanas sendiri..emosi...jiwa kacau..hehehe...Kamu pula suka cerita yg mcm mn???

17 comments:

  1. lmbt sgt la..kurg sabar plak.dini 2 amat2 iman xsuke la

    ReplyDelete
  2. tak apa,yng penting Mv terhibur menonton, dalam kita menonton filem atau drama ni ada sebenarnya cerita masyarakat sebenar. Kita harus berdoa agar sentiasa selamat.
    Baru kami balik dari Lahad datu semalam..datanglah ke Pesona blog ...ada jg cerita.tq

    ReplyDelete
  3. HOKHOK .. BBY RANIA .. NGEE~ MCAM2 LAH

    ReplyDelete
  4. ya majlis kahwin pada 8hb 12.2012 hahaha silap tul, alamak semua saya tertaip nov lah..alamak sekarang desimber kan..aduh!

    ReplyDelete
  5. mmg startegi pihak produksi tu nk bagi jiwa kacau.. hehehe... baru ternanti2 episod seterusnya.. tapi i pn xsuka gak!!! nanti asyik teringat n xpuas hati jer.. mulalah keluar kenapa tak macam ni, kenapa x macam tu..

    ReplyDelete
  6. lama tak tengok tv kak... nak2 takde tv sekarang ni..huhu

    ReplyDelete
  7. yana jarang tgk tv skrg nie.. tdo lg best. hehehh

    ReplyDelete
  8. Kena buat entry seketol pasal ni.Hehe

    ReplyDelete
  9. citer apakah itu.. mesti drama kan.. nani da lme x tgk tv..

    ReplyDelete
  10. ooo baby tu dalam cerita je ke? ingatkan yg betul2. huhu..

    ReplyDelete
  11. Cerita tu mmg best..Tp makin geram kat Dini ..

    ReplyDelete
  12. ala..mama isha tak layan la citer ni..skrg nk tgk tv pun takde mood..huhuu

    ReplyDelete
  13. CiM pown folow citer ni. Klau trmis mmg ngadap tonton la gamaknya. Msti ada cerita realiti mcm ni kan. Sapa tau, kesian org2 yg tk bedosa d sbbkn kejahatan manusia lain

    ReplyDelete