Followers

Wednesday, December 19, 2012

Home » Tabung Lagi

Tabung Lagi

Tabung untuk Di Ofis
Assalammualaikum....

Sebelum ni MV pernah up entry pasal Tabung kan DI SINI...ada 5 tabung utk MV & anak2 di rumah..semalam masa jalan2 pegi beli brg MV tertarik dgn tabung yg dalam gambar di atas..sebab comel..ada kunci...pastu warna pula hijau..

Apalagi rembat lah....Merembat sebab???Ada banyak duit syiling di Ofis dekat laci so kalau ada tabung selamat sikit..pastu x lah beterabur..yeah...menabung di Ofis pula....ada syiling terus masuk di Tabung ni...

Harga tabung ni pun murah jak bah...nda smpi RM2.00 pun..so mari menabung beramai2..hehehehe.....Korang ada tabung juga kah Di Ofis???

Wani siap mau berebut lagi dgn MV pasal tabung ni...Adik...tgu tabung adik penuh nnt kita beli tabung baru lagi k..Yang ni mama punya..mama pun mau menabung....hehehe...Ehmmm..MV nak tanya korang ni..

Kalau kasut Futsal utk lelaki sama tak size dgn kasut yang biasa yg dia pakai...KIranya MV nak belikan Hubby kasut Futsal..Sebab dia dah aktif main bola sepak skg ni....dan hubby selalu juga cerita pasal nak beli kasut tue tp dia bilang nnt dulu lah..beli keperluan anak dulu...**tue yg terfikir mau beli utk Hubby**

Tabung HAW

27 comments:

  1. dah lama tak guna tabung, kecik2 dulu suka bebeno isi duit dlm tabung,hehe

    ReplyDelete
  2. xsempat cari tabung lg untuk ofis.simpan duit syiling di ofis dlm bekas alat tulis ja..hehe

    ReplyDelete
  3. selamat pagi MV..selamat menabunggg..heuheheh

    ReplyDelete
  4. saya ada jga tabung..masuk syiling..time raya leh tukar tuk shopping..ahks

    ReplyDelete
  5. WAHHH .. CAYALAH .. MENABUNG UNTUK MASA DEPAN

    ReplyDelete
  6. bagus la mv...nyue punye tabung xpenuh2 ag..eheheh

    ReplyDelete
  7. ehh betulla, ingat nak bwk tabung kosong kat umah bwk meh ofis, sbb duit syiling berselerak dlm laci

    ReplyDelete
  8. kami pun dah ajar anak2 menabung dari skang. at least diorg tau betapa bernilainya syiling2 yg ada tu. hehehe (bayangkanlah, kitorg menabung sampai bole beli tv 24 inci)

    ReplyDelete
  9. wahh .. bsr mangga tabung tue. heheh

    ReplyDelete
  10. walaupun tabung tu murah.. tpi blh menabung.hihi

    ReplyDelete
  11. ada2.. mari menabung..hee

    wah kak dah pakai domain lah..tahniah!

    ReplyDelete
  12. Bgsnye menabung...deqla ada 1 kat umah..rupa teddy bear...hubby plak smpn duit syiling dlm beg je pastu die bungkus...hihihi

    ReplyDelete
  13. hmm.. tabung sofea dah nak penuh ni. baru teringat nak masukkan dalam bank dia... huhuhuh

    ReplyDelete
  14. wah...ada tabung di opiss..
    selamat menabung... :)

    ReplyDelete
  15. rsnya x sama kot MV..
    kalo x salah lah sbb kwn ai pakai biasa size 8 tp bila nk beli sport shoes tuk main bola dia beli 7..tp x sure ye mv :)

    ReplyDelete
  16. cantiknye tabung...kaler ijau lg

    ReplyDelete
  17. kasut sukan mcm len ckit saiz ye..tgk jgk jenis kasut tu...ntah...mgknla len..huhuhu

    ReplyDelete
  18. saya pn ade tabung cmtu..kale pink..
    dh hbis guna..hukhuk

    done utk tabung haw

    ReplyDelete
  19. bagusnya menabung. banyak tabung MV ye. huhu..

    ReplyDelete
  20. bgus la mv ajar anak² menabung..terbaekk :)

    ReplyDelete
  21. murah jua tu..kenapa aku selalu jumpa yg atas rm4..mmg xadil.beli dmana ne?

    ReplyDelete
  22. ppsstt..cantik tabung...akak guna botol air mineral jer,tebuk lubang utk masuk duit syilling

    ReplyDelete