Followers

Friday, December 28, 2012

Home » Sayang Ketat2 kamu My Suami

Sayang Ketat2 kamu My Suami

Assalammualaikum...

Entry ni utk Encik Suami MV yang tersayang..tercinta...terhenseemmmmmm(*hensem lah sgt..hahaha)....Kenapa???..Jawapannya ada Di Bawah..

>
>
>
>
>
>
>
>
>
Ini lah dia...pemberian drpd Suami tercinta...sayang abg ketat2...hehehe...Samsung galaxy Tab...terima kasih abg....hajat hati MV sebenarnya mau beli Android Tablet PC...tapi hubby bilang kalau mau beli..beli yg Samsung lah...alang2...




Dan skg tgh belajar menggunakan Tab ni maklumlah baru first time guna(anak kampung)..hhuhu...ada sape2 yg  sudi ajar MV..hehehe...

Sorry entry ni bukan utk menayang tau...

19 comments:

  1. bestkn dpt hadiah dr husband. galaxy tab mmg puas hati

    ReplyDelete
  2. best kn dpt hadiah. galaxy tab mmg da best

    ReplyDelete
  3. Wah tahniah, memang suami MV tu baik hati.

    ReplyDelete
  4. tq sudah terima kolegen rumpai laut petang hari ini, alhamdulillah dalam keadaan yang elok..bagus jg ada panduan..nak guna

    ReplyDelete
  5. waa..seronoknya akak..tahniah..hehe..sweet je baca entry ni.

    ReplyDelete
  6. wah..bertuahnya mv..huhu..lepas nie bolehlah berblog guna 2..:)

    ReplyDelete
  7. salam mv
    Semakin ketat la sygnya.hehe

    ReplyDelete
  8. sayang ada makna ni. hehe.. bestnya ada galaxy tab. ;)

    ReplyDelete
  9. Wahhh.. Cntik tu. lpas ni leh update kt tab plak :)

    ReplyDelete
  10. mv kasi nombot tel tab tuh.leh join whatsapp..dq nk masukan dlm grup.terbaekk lol.nt kasi tau..hamboii.

    ReplyDelete
  11. Wahhhhh.....yela kannn...tablet pc tu apa la sgt...kalo ada duit x kesah la nk beli samsung tu...huhu

    ReplyDelete
  12. best2 mv...wani pun dpt galaxy tab dr en suami hr tu hehehe....

    ReplyDelete
  13. fuiyooo..!
    lepas ni bolehlah join wassup... :)

    ReplyDelete