Keputusan Penuh Separuh Akhir Pertama -Harimau Malaya Vs Thailand - All About Love

Sunday, December 9, 2012

Keputusan Penuh Separuh Akhir Pertama -Harimau Malaya Vs Thailand

Assalammualaikum...



Harimau Malaya Vs Thailand
           1                            1



Perlawanan separuh akhir pertama Harimau Malaya Vs Thailand berakhir dengan kedua2nya terikat seri 1-1...Gol Malaysia dijaringkan oleh Mat Yo..Gol ni kena bagi kredit dgn Mahali,,,tahniah buat mereka berdua...

Hati Mv berbunga2 sudah ingat menang lah ni..tiba si Dangda menjaringkan gol penyamaan buat Thailand..apabila bola terkena palang gol & terus masuk ke gawang...sgt2 frust,,,

Betullah mmg ancaman Si Dangda ni...Walaupun banyak peluang yg Harimau Malaya dapat tapi gagal menambah jumlah gol....sehingga lah pada minit2 terakhir peluang dtg tapi nasib xda juga...

Tahniah buat semua pemain...tetapi Harimau Malaya kena kerja keras lepas ni sebab main di Thailand....Chayok2....Dan buat jurulatih Thailand.."Jangan kau memanas bah..tengok kan kena Red card,,,sia2 jak kau duduk di tempat penonton,,,



***esok MV lawat blog kamu...line internet di rumah ni slow..

13 comments:

  1. Tak sabar nak tgk perlawanan di thailand....

    ReplyDelete
  2. Harap Rimau akan terus mengaum yea MV

    ReplyDelete
  3. penentuannya d bangkok nt. arap2 harimau dpt mengaummm la yer

    ReplyDelete
  4. tahniah harimau malaya! semoga beroleh lagi kemenangan di thailand pulak.

    ReplyDelete
  5. Haha.Jurulatih Siam tuh kulit putih woo.Jurulatih kita kulit hitam tapi warganegara~~~Seri pun seri lah~

    ReplyDelete
  6. seri jerk?? apa pon kene kerja lebih keras pasni ....

    ReplyDelete
  7. moga harimau malaya bangkit di thailand nanti....go mesia go

    ReplyDelete
  8. geram tgk bola smlm sbbnya rase byk peluang malaysia nk jaringkan gol kan tp takde rezki..nk wat camne..
    siap kena perli dgn asben...kate tak sehat tp tgk bola bukan main lagi..hihikk... semangat harimau malaya katekan..;p

    ReplyDelete
  9. berdebar2 tgu perlawanan seterusnya

    ReplyDelete
  10. mmg sengit kan time ni...ehh deqla x minat bola boleh lak tertgk kan..haha

    ReplyDelete