Keyword Nuffnang - All About Love

Friday, December 7, 2012

Keyword Nuffnang


Assalammualaikum..

Hari ni saja nak buat entry pasai keyword Nuffnang di blog All About LOve...saja jer..hehehe..mau tahu juga apa yg dr cari d blog MV ni...jom layan


Ni keyword last month
Harimau Malaya Lembik...itu carian last month di blog MV,,,hahaha,,,ni kes Harimau Malaya Kalah dgn singapura..Tempat menarik Di Sabah...Pure marine collagen..charcoal mask...disket...kiranya apa yg dicari semuanya yg baik2 jak..hehehe

Keyword Nuffnang Khamis 6/12/2012
Tapi keyword semalam pula tiba2 ada yg cari Cerita cikgu cantik...aik mcm lain jak ni.hahaha...mesti tension sape yg cari tue..sebab cerita cikgu cantik kat Blog NI pasal Wani..hehehe...

Dan ada juga yg cari macam mana mau dapatkan call girl..hehehe...MV mmg ada buat entry pasal ni..tapi MV lupa mau minta no hp call girl tue...hahaha..jangan marah ar...

Walaupun carian di blog ni tak sebanyak mana...tetapi alhamdulillah ada juga yg sudi dtg ke blog All About LOve ni....Terima KAsih

17 comments:

  1. kat mana eh nk tgk keyword ni..deqla x penah check..teringin gak nk check...hihi..

    ReplyDelete
  2. tu la.. best tgk keyword2 nih.. last time ada yg cari no diana pondan kt blog nani. xsape la tu.. ish3..

    salam jumaat kak.

    ReplyDelete
  3. Na tgh try nak join nuffnang WEEE~!!

    ReplyDelete
  4. seronok juga bila belek2 keyword apa yang melekat kat blog kita ni... ;)

    ReplyDelete
  5. Wah..Sekurang2 nya ada jugak visitor nya...

    ReplyDelete
  6. itu dh bnyk dr nyue MV..ehehehe

    ReplyDelete
  7. macam2 keywords kdg2...klakar

    ReplyDelete
  8. bila baca keyword..tergelak sorang2kan..hahhaa

    ReplyDelete
  9. haha , lawak kalau tengok keyword2 kt nuffnang kan ? :P

    ReplyDelete
  10. heheh....keyword nuffnang MV oraitlah, mesti ramai visitor kan..alhamdulilah harap rezeki MV bertambah yer...amin.

    pls:Mesti nuffnang MV banyak kan...hehe..kongsilah kekawan semua mesti nak tahu.

    mselim3

    ReplyDelete
  11. ad yg crik call girl..wahhhh..hihi

    ReplyDelete
  12. sama2 kasih Mv.hihihi
    sj je kan nk mintak pelengkung lah ni :)

    ReplyDelete