Sunkist Angry Birds. - All About Love

Wednesday, December 12, 2012

Sunkist Angry Birds.

Assalammualaikum...

Pernah minum air Sunkist Angry BirdS???Atau pernah nampak ianya di jual kat kedai2 berdekatan kamu??MV pun sebenarnya nda pernah minum tapi ahad lepas My FIL beli kat kedai..Kedai mana MV tak tahu lah pula...

Masa dapat air ni HaikalAyuWani punya main excited..."mama atuk beli kami air angry birds.."MV ingat dorang saja2...dan bila tengok mmg betul...air angry birds...

NI nah air tue...jom tengok gambar di bawah


Nampak kan...mmg air angry birds....hehehe....tapi MV nda minum sebab ntah nak pula teringin mau merasa air tue...hehehe...Sebab MV sekarang sedang dlm misi mengurangkan minuman manis & berkafein....


**ini adalah entry autopublish



24 comments:

  1. frist time dgr sunkist angry bird.haha

    ReplyDelete
  2. xpenah nampak pulak air angry bird tuh..~ menarik

    ReplyDelete
  3. x pernah pulak saya terjumpa sunkist angry bird ni. hehehe

    ReplyDelete
  4. waa . .ade air angry bird lahh hehhe

    ReplyDelete
  5. xpernah tgk pun, jumpa dkt kedai pun xpernah...kalo jumpa dkt anak2, setiap hari disuruh belinya

    ReplyDelete
  6. amboi , angry birds pn dah ada sunkist ? haha comel :)

    ReplyDelete
  7. xpenah jumpe lagi kt sini kak MV =) budak2 sukalah kan

    ReplyDelete
  8. first time tengok ni kak..menarikk!

    ReplyDelete
  9. xpenah jumpa lg mv air angry birds ni hehe

    ReplyDelete
  10. tak berapa suka minum air sunkist...

    ReplyDelete
  11. M pun x pernah minum..kalau jumpa mesti nk beli utk Khalish

    ReplyDelete
  12. eh2.. xpernah tgk lak.. :)

    boleh boleh boleh... lagi syiok if dpt buat smoothie kak.. lagi pure.. :)

    nani pun nk kurang kn sikit2 da kopiko.. byk2 benda kopiko je ssh nk pantang.. adehhh..

    ReplyDelete
  13. hahaha...tak pernah nampak lagi air ni di mana2..hihihi

    ReplyDelete
  14. uit...bru nmpk ni..ad ea packaging tu...

    ReplyDelete
  15. first time tgk ni. budak2 suka la. huhu..

    ReplyDelete
  16. sape minum sokmo nk angry la eh? hihi

    ReplyDelete
  17. baru tahu tentang ini di blog mv..huhu

    ReplyDelete