Followers

Saturday, December 29, 2012

Home » Keyword Di Blog

Keyword Di Blog

Assalammualaikum...
Nampak apa yg di cari...
Bak kata si Eca Dwinkyasha..perghhhhhhhhhhhhhhh~hahahahaha..mmg masa MV tengok keyword ni pun terus terkesima seketika....kamu nampak kah apa yg perghhhhhhhhhhhhhhh tue...

Ni keyword pada pagi Rabu....adeh punya sandi ni org...mencari keyword "cerita nyusu saudara"...apa difikirnya tue ar??hahaha....nda cukup tue cari lagi "senarai call girl"...nah kau mmg pakej ni tau...

Sorrylah MV lupa mau kasi sedia tue senarai call girl....hahaha.....tapi rasanya MV tahu kenapa carian ni di link kan ke blog MV..Sebab MV pernah buat entry mengenai CALL GIRL...

Dan keyword Call girl ni mmg pernah dicari juga pada awal bulan ni..baca SINI...pasal nyusu tue rasanya mungkin sebab ada entry petua banyakkan air susu.....

Apa2pun keyword yg kamu cari...jangan hampa sekiranya ia bukanlah yg kamu inginkan..ahaks!!!sebab ni blog bersih drpd entry 18sx...hahahahaha....

15 comments:

  1. tudio,, out of topic ke apa tu??? i wonderr,,haha

    ReplyDelete
  2. bagusnya MV ni.... dah pandai main keyword..

    ReplyDelete
  3. keyword yang agak kencang trafik kat blog aku ialah keyword resepi..kahkahkah..tak leh blah btol..

    ReplyDelete
  4. Ngeee.. Adehh.. Mentang2 segalanya dihujung jri psl cll girl pun cri kt hjg jari :)

    ReplyDelete
  5. haha nak tergelak tengok keyword mv ni yang paling kelakar senarai call girl, ada juga yang cari snrai nombor2 telefon girl kt google.. kehkeh

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  6. banyak keyword yang pelik2 masok kat kite nye blog nie..huhu:)

    ReplyDelete
  7. hahahah..kelakar la diaorang nih..mcm2 diaorang cari

    ReplyDelete
  8. keywork tuh pon ada ek..cm lawak saja.haha

    ReplyDelete
  9. hehe keyword kat blog Dieyna tak menarik...

    ReplyDelete
  10. Ish ish...tu yg dicari?? aduyaiii sabo je laa ....

    ReplyDelete
  11. Hi hi macam2 keyword yek yg depa cari..

    ReplyDelete
  12. kadang2 boleh tergelakkan bila kita tgk keyword...

    ReplyDelete