26th Birthday Giveaway by ShidaR - All About Love

Tuesday, December 18, 2012

26th Birthday Giveaway by ShidaR

Klik Sini Utk Join 
Assalammualaikum...

MV join GA sempena birthday ShidaR yang ke-26 tahun januari 2013....sebagai tanda sokongan kepada cik adik yg manis ni..hehehe...

Syaratnya mudah jer..



  1. korang mestilah jadi follower blog shida + like Fanpage + subcribes Facebook shida
  2. buat entri bertajuk "26th Birthday Giveaway by ShidaR" dan letak banner diatas serta backlink kan ke entri ini.
  3. buat ucapan hari lahir untuk shida seringkas yang mungkin mengikut kreativiti korang (bebas)
  4. siap entri, komenkan ke entri ini (link entri saja ok)
  5. lastly semua peserta email kepada shida : link entri + nama + alamat + no.tel ke email shida : admin@duniashida.com/ blogshida87@gmail.com * sila baca NOTED
 NOTED :

  1. 60 Mini Calendar Exclusive ini akan shida beri kepada 60 peserta terawal dan juga hadiah tambahan khas kepada beberapa peserta yang layak menerima atas penilaian shida. Jika peserta melebihi 60 kemungkinan shida akan tambah beberapa lagi Mini Calendar dengan bantuan random.org
  2. Bagi peserta yang dapat 60 tempat terawal sila email terus kepada shida detail yang diperlukan dengan segera kerana shida tak nak tertunggu-tunggu hingga berminggu-minggu untuk korang
  3. bagi detail. Hope faham dan alert ok! shida bagi tempoh 2 minggu dari bermulanya GA ini. Jika tidak Calendar ini akan shida lepaskan kepada peserta yang lain. *tengok syarat No.5
  4. Keputusan random (jika peserta melebihi 60++) dan Hadiah Tambahan Khas akan shida umumkan pada 5 January 2013 (birthday girl :p)
  5. senarai peserta akan shida update dari masa ke semasa. Thank You & Good Luck korang :)

Mudahkan syaratnya tak susah kan..hehehe...paling senang ni..hehehe..so buat shidaR ni ucapan buatmu...

2012 akan meninggalkan kita..
2013 bakal mendatang...
januari pembuka bicaranya..
Selamat Hari jadi buat Shida ke-26 yang akan mendatang...
(pantun main jentam jer)

Selamat hari jadi dear..semoga azam baru tercapai...Dan semoga diberikan kebahagian dalam hidup & kesihatan yang sempurna..Amin.... 

So jom join DI SINI


19 comments: