Followers

Wednesday, December 12, 2012

Home » Guiza Sasar 50 gol dengan Safee & Mat YO.

Guiza Sasar 50 gol dengan Safee & Mat YO.


Assalammualaikum...

Daniel Gonzales Guiza...Pemain Import baru utk Johor yang berasal drpd Sepanyol menjaringkan gol pembukaan sebanyak 10 gol ketika perlawanan persahabatan menentang Melaka....FUyooo...10 gol tue...nak juga tengok Johor buat friendly match dengan Kelantan,ATM,&Selangor...nak tengok berapa gol yg Guiza dpat???mesti best kan...

Guiza juga tidak sabar utk bergandingan dengan pemain paling berharga 2012 iaitu Mat Yo & Safee Sali di saingan Liga Super....MV pun nda sabar mau tengok mcm mn hasil gabungan mereka bertiga yg dianggap Star ni....Bukan hanya mereka bertiga tetapi hampir semua pemain Johor adalah yg terbaik Di Malaysia...

Dan Guiza Mensasarkan 50 gol utk LIga Super musim depan..mampukah GUiza???sama2 kita nantikan musim depan...Kamu rasa mampukah??@ berjayakah Guiza???namun dia nda lah berbangga tetapi mengharapkan kerjasama drpd Mat Yo & Safee Sali juga....

Good Luck Utk Guiza & Johor...

Sumber dr Berita Harian

12 comments:

  1. nak juga tgk..kali ni johor pertaruhkan semua pemain2 handalan kan...semau yg best2 dirembatnye... besar kut offer Johor ni..

    ReplyDelete
  2. dah nampak macam Johor akan jadi juara musim depan... @__@

    ReplyDelete
  3. btui ker nie...apapun gud luck....

    ReplyDelete
  4. johor mmg btl2 kumpul pemain handalan utk menjdi juara nnt ^^

    ReplyDelete
  5. Akak tak berapa ikutlah bola2 nie...hehehehehe

    ReplyDelete
  6. kite tgk johor punye performance musim dpn..huhu

    ReplyDelete