Followers

Saturday, March 23, 2013

Home » , , » Tidur pun comel!!!

Tidur pun comel!!!

Assalammualaikum...

My haikalAyuWani kalau sudah tidur barulah senyap & sunyi jer rumah..kalaun nda memang riuh rendah jadinya...

Dan MV ni pula macam kehabisan kerja..Kenapa??MV pergi ambil gambar my jantung hati ni tidur semalam..Bila MV tengok dorang terus nampak muka dorang yang semua sama jer..seiras...

Jom tengok gambar yang MV ambil...

Abg Haikal seksinya
nah tengok si abang..Seksi..semalam dia bilang panas..jadi dia tidur tak pakai baju....abg ni kalau tidur memamh pakai bantal...dan wajib ada bantal busuknya...Tapi abang kalau tidur tak gundah(**berpusing2)..Nampak berisi pula abg di sini...
Hidung Wani cedera
Nampak tak hidung wani cedera...nnt MV buat entry pasal ni...dia ni tidur mmg goyang..habis badan MV dia tendang..kadang kaki kat muka abah dia dah..dan baju yang wani pakai ni baju abang dia..baju dia semua dah sempit..wani bilang"baju ani sempit sudah pakai baju abg sama kakak jak"..hehehe..pintar
selimut letak kat leher
Kakak ni mewarisi MV..kalau tidur selimut letak kat badan..Tapi MV kalau tidur selimut letak kat muka..takpun tuala...sebab untuk tutup telinga takut masuk nyamuk..sebab pernah kena masuk semut dalam telinga..hehehe
Comelnya tengok dorang tidur tapi kalau sudah start main tue hilang sudah kecomelan..sebab mamanya geram..hehehe

9 comments:

  1. sleeping beauty...
    CiM tidur suka bungkus satu badan

    ReplyDelete
  2. Mmg cumil ...
    wani copy muka wafri oo.. hihi .
    c kaka ayu iras ko pla tem tdur .. ;)

    ReplyDelete
  3. comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

    happy weekend akak :D

    ReplyDelete
  4. anak2 kalau dah tidur,..mmg comel jer wajah mereka

    ReplyDelete
  5. Ros kalau tengok baby atau budak budak tidur, mesti hati jadi sayu je. huhu

    ReplyDelete
  6. hehehe..ini mmg xde kerja la ni habis semua pic anak2 MV amik...

    ReplyDelete
  7. tgk dorang tdo deqla terasa nak tdo pulak..kohkohkoh

    ReplyDelete