Followers

Wednesday, March 27, 2013

Home » » GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI...

GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI...

Assalammualaikum...

JOIn Ga lagi..Ada yang bosan kah tengok entry GA lagi di blog MV???ntah kenapa terasa nak join GA jer...

Nak join juga??Just follow this simple step:


1. Buat simple entry dengan tajuk "GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI"
2. Letak link blog www.danielzaidi.com kat entry anda
3. Tinggalkan link entry anda kat bahagian comment entry giveaway ni...

DONE!

HADIAH?

 

Seorang (1) akan memenangi ketiga2 FM dari ketiga2 destinasi...

12 orang lain akan menang salah satu FM tersebut...


*Ini adalah lucky draw, pemenang akan dipilih secara rawak melalui sistem berkomputer....

*tarikh tutup penyertaan adalah 3/4/2013

Jom Join DI SINI

20 comments:

  1. goodluck MV. Btw, Mieya klik iklan Astro Awani dari Nuffnang :)

    ReplyDelete
  2. good luck MV

    cerita sepang : hahaha MV, time hamilton salah masuk pitstop tu mmg lawak sgt. bertaburan sumer org lari. hamilton ngigau kot, iyerlah kan dia dah lama dgn team mc laren

    ReplyDelete
  3. gudluck mv ;-)

    p/s:aha jual utk dropship pn blh ;-)

    ReplyDelete
  4. Wah nak join gak la..best of luck MV..

    ReplyDelete
  5. perghh cantik hadiahnya... good luck.

    ReplyDelete
  6. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

    ReplyDelete
  7. menarik hadiah tu kan..terlepas lah pula ...baru tengok...

    ReplyDelete
  8. singgah & follow sini dari GA yang sama
    http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

    ReplyDelete