Followers

Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts

Monday, August 7, 2017

"Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com"

Klik Banner untuk Join

Assalammualaikum....

Giveaway berlangsung 1- 31 Ogos 2017..
 Jom JOIN 

Monday, May 23, 2016

Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com

Assalammualaikum


Giveaway Fridge Magnet Lombok bermula saat ini dari hari ini, 23 Mei 2016 hingga 30 Mei 2016. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.


Siapa nak ole-ole dari Lombok? Ada 20 fridge magnet berupa rumah perkampungan orang Sasak, Lombok, Indonesia.

Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia ya... Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 30 Mei 2016.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Jun 2016.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

Thursday, August 27, 2015

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

Assalammualaikum...

Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.


Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.

nak join giveaway ini, sila klik pada banner..

Friday, August 21, 2015

"Giveaway Anak Merdeka 2015!"

Assalammualaikum..

http://www.mariafirdz.com/2015/08/giveaway-anak-merdeka-2015.html
Syarat-syarat penyertaan:
  1. Blogger Malaysia
  2. Follow Blog: Maria Firdz | Homemadesticker
  3. Follow Google + : +Maria Firdz  | +Firdzaus Mariah 
  4. Like page: Homemadesticker | Cetak Baju Ekspress
  5. Buat satu entry bertajuk "Giveaway Anak Merdeka 2015!"
  6. Copy BANNER di atas dan Backlink kan ke entry ini.
  7. Publish dan Tinggalkan URL Entry di kotak komen ENTRY INI.
Hadiah yang ditawarkan:
  • 1 helai T-Shirt Cotton x 2 pemenang
  • 1 button badge + 1 magnet fridge x 3 pemenang
  • 1 custom sticker x 2 pemenang
  • 1 puzzle x 1 pemenang
  • 1 car stripe sticker x 2 pemenang
10 pemenang bertuah dicari!!!



Tempoh Giveaway: 21 Ogos 2015 hingga 31 Ogos 2015 (8.00pm)

JOm Join Kawan2

Wednesday, June 3, 2015

"Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com"


Assalammualaikum...
giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom
Klik banner untuk join 
Dah lama x join GA...ni baru nak join...semoga ada rezeki.amin

Wednesday, October 8, 2014

Giveaway Pertama SitiSab


Assalammualaikum..


Giveaway ni bermula pada hari ini! 

( 3rd October 2014 - 3rd November )
-mungkin akan di pinda juga ye

tag 


** cik rose  MV dah  join dah ...kalau yg lain nak join just klik banner


Thursday, September 18, 2014

September Giveaway Party hosted by Iola Caviar

Assalammualaikum...


  • Cara penyertaan :
  1. Blogger warganegara Malaysia
  2. Copy banner dan backlink ke entry ini.
  3. Hasilkan satu entry dengan tajuk " September Giveaway Party hosted by Iola Caviar".
  4. Klik icon lolipop dibawah
  5. Lengkapkan syarat-syarat di bawah, kemudian post link url anda di bawah entry ini.
  • Syarat-syarat wajib daripada penaja
Follow blog para penaja : 
Amy Syah (add G+ juga)
YangBaik (add G+ juga)
Kenny (klik tabung-tabung)
Shaa Yuyue
Mellya
Follow Instagram (sekiranya ada):
Rexylla
Irah Syazirah
Add friend : Karya Mahirah

**join GA lagi..jom join ramai2

Wednesday, September 17, 2014

GA September by Karya Mahirah

Assalamualaikum
[Sila Tekan Banner Diatas Untuk Join]


GA September by Karya Mahirah dianjurkan oleh Karya Mahirah dan di sponsor oleh:

Tuesday, July 8, 2014

'Ramadan Giveaway by WeLoveSusuIbu (Pengedar Shaklee Paling Popular)'

Assalammualaikum...

giveaway 2014, blog contest, peraduan blog


Cara Join:
2-Letakkan pada bloglist anda
3-Letak tajuk entry 'Ramadan Giveaway by WeLoveSusuIbu (Pengedar Shaklee Paling Popular)'
4-Copy banner di atas, dan 'backlink' ke entry ini
5-Tinggalkan 'link' entry giveaway pada bahagian komen di bawah untuk dilawati

Apa Hadiah-hadiahnya?
1-Tempat Pertama: Voucher Tunai Zalora RM150
2-Tempat Kedua: Duit Raya RM40
3-Tempat Ketiga: Duit Raya RM20

Semua peserta akan terima 'Follow' dan dimasukkan ke dalam bloglist http://welovesusuibu.blogspot.com

Tarikh Giveaway:
29 Jun hingga 18 Julai 2014

Pemenang-pemenang akan diumumkan pada 21 Julai 2014

Marilah join beramai-ramai!


Thursday, May 15, 2014

Mrs Erry 2nd Giveaway


Assalammualaikum...


Nak Join Klik Banner



Cara-cara mudah untuk join :-

1. Follow blog daku, Mrs Erry Bercerita dan add google+followers di blog.

2. Buat entri bertajuk "Mrs Erry 2nd Giveaway", tepek banner di atas dan link kan terus ke entri ini.

3. Ikut syarat-syarat para sponsor yg lain seperti berikut :-
  • follow blog Fiza Rahman
  • follow blog Cik Puan dan jika sudi follow IG Cik Puan
  • follow blog Jiakreatifelt dan like page Jiakreatifelt
  • add fb kak Dieyna
  • follow blog Jaakechik
  • follow blog dedeq dan add fb Dedeq
  • like page Jaa Fariza
  • follow blog Nur dan add google+follower di blog
  • like page Amiryana's

  • *mohon berlaku jujur ya*

    4. Dah siap? hantar link entri korang dalam komen entri ini sahaja. selain dari itu tidak akan dilayan.
    Giveaway bermula 15 Mei 2014 dan tamat 12 Jun 2014
    **semua syarat2 dah dipenuhi..jom join kawan2...

    Thursday, March 27, 2014

    Giveaway Simple-Simple by Shad

    Greetings and Assalamualaikum to all.
    Jemput Join ya.


    Klik Banner untuk Join

    Senarai Hadiah

    R Series Luxury Set from Cosway x2
    Novel Pilihan Sendiri x5
    R Series Hand & Body Lotion x3
    Bawal Plain + Cute Brooch x3
    Top-up RM5 x5

    Due Date : 21 April 2014

    Wednesday, November 27, 2013

    Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

    Assalammualaikum,,,

    Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
    Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

    Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

    Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

    Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

    Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

    Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
    1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
    2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
    3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
    4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
    5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
    6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
    7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
    8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
    9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
    10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
    11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
    12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
    13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
    14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
    15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
    16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
    Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

    Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
    1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
    2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
    3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
    4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
    5. Testimoni lelaki - klik SINI
    6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
    7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
    Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


    Jom dapatkannya sekarang...

    Official Websitewww.oceanlife2u.com
    Instagram : ephyra2u
    Telefon : 03 4141 7889
    SMS : 019 3999 238
    Emel : info@oceanlife2u.com


    Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.

    Thursday, November 14, 2013

    TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY


    ASSALAMUALAIKUM

    Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


    SYARAT-SYARAT
    1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
    2. LIKE page penaja : 
    3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
    4. Copy Paste kod dalam entry korang
    5. Link kan entry anda pada post entry ini..

    Simple saja kan..

    HADIAH :
    1 helai baju I Love Blogging
    2 helai baju Geek
    2 Fridge Magnet Krabi
    5 Keychain Krabi

    Pemenang akan di pilih melalui Random.org
    Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

    Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


    **menyempatkan diri join GA HH..hehehehe


    Wednesday, November 13, 2013

    GA NOVEMBER by DEDEQ

    *
    Assalamualaikum

    Dengan lafaz bismillah hirrahman nirrahim .. malam ni dedeq lancarkan satu GA NOVEMBER by DEDEQ ..

    Tarikh mula 13 november 2013 - 30 november 2013 (12am)



    Hadiah
    Top Referral - Jubah Dress x 1 dan Peplum labuh x 1

    43 SENARAI HADIAH yang akan diberikan kepada yang BERTUAH 
    *

    Syarat-syarat WAJIB 

    I. FOLLOW BLOG DAN ADD G+ FOLLOWER
    II. LIKE FANPAGE(DAH LIKE SEMUA)


      

      III. KLIK IKLAN
    a,b,c,d,e (DONE)

    VI. JOIN GROUP & LIKE PAGE
    (a)Join group --> Like 1 --> Like 2

    V. BUAT AYAT MELALUI AYAT T.I.G.A.B.E.L.A.S (untuk yang nak dapat hadiah cabutan bertuah topup rm13 x 1 pada hari ke 13 GA iaitu 25.11.13 - Bermula 12am 13/11 hingga 11.59pm 25/11/13)-pesanan penaja

    T. Tanpa kamu aku mungkin tak bisa
    I. Impian juga tidak bisa tercapai tanpa kehadiran kamu G. Gilalah kalau aku mampu hadapi semua ini A. Aku sedar dari dulu lagi aku perlu kamu
    B. Berpisah jauh mana pun tetap aku ingat kamu E. Egolah jika kamu berpura-pura tidak tahu L. Lihat ke dalam mata dan selami hati aku A. Aku pasti kamu akan rasa sesuatu seperti aku S. Saat itu yang pasti kamu akan hargai apa yang aku lakukan untuk kamu

    OK JOM JOIN RAMAI2..



    Friday, October 25, 2013

    Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida


    Assalamualaikum, peace upon you.





    Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :





     syarat-syarat wajib : 


    1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

    2. Like dan Follow Blog Shida :

    3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

    4. Copy dan paste kod dalam entri korang

    5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini







    Senarai Hadiah

    **MV JOIN GA...dah lama tak join..jom join ramai2...




    Thursday, October 3, 2013

    "Mini Giveaway EkaTikah Craft".

    Assalammualaikum

    Alhamdulillah, tiba sudah bulan 10 iaitu bulan yang dinanti-nantikan. Bulan yang mempunyai seribu satu makna bagi aku dan juga keluarga. Heee

    Bersempena dengan hari baik, bulan baik dan juga merupakan bulan kelahiran aku *take note*, satu Mini Giveaway EkaTikah Craft akan diadakan. Hadiah semuanya berunsurkan craft. Mungkin hadiah tidaklah semahal mana, tetapi yang penting ikhlas dari hati. Hee

    Segmen ini akan berlangsung mulai 2 Qktober 2013 dan berakhir 30 Oktober 2013.

    Hadiah-hadiahnya:
    1 hadiah misteri untuk seorang top refferal
    2 bantal craft bersaiz 1/2 A4
    5 Keychain Cendawan
    5 Keychain Love
    5 Handphone Strap Stawberri
    3 bekas tempat cucuk jarum
    10pcs Brooch Rose
    5 batang Bookmark
    10 blog tersenarai dalam bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip

    -Gambar hadiah akan di update kemudian dan kemungkinan hadiah akan bertambah. Pemilihan pemenang berdasarkan random.org-

    Syarat-syaratnya:
    1- Mestilah Warganegara Malaysia dan merupakan followers
    Blog Bila Jari Mula Menaip
    3- LIKE Page Bila Jari Mula Menaip di Facebook.

    4- LIKE gambar Colourful Bookmark di SINI atau klik gambar di bawah:


    5- Klik SINI SINI SINI dan SINI
    6- Sediakan satu entri bertajuk "Mini Giveaway EkaTikah Craft".
    7- Copy code yang tersedia ada, paste di HTML entri anda dan publish.
    8- Hanya perlu hantar link penyertaan anda di ruang komen entri ini.

    Mudah bukan? Tunggu apa lagi, klik banner EkaTikah Craft di atas untuk join.

    Tuesday, October 1, 2013

    Giveaway Butik Comel Collection

    Assalammualaikum..

    MV Join GA dar  GSF iaitu Yumida..simple..dan hadiah nya pun menarik  

    SYARAT PENYERTAAN:
    1. Blogger yang tinggal di Malaysia
    2. Follow blog Yumida
    3. Add to circle Google+ Yumida Huda (bagi yang ada akaun Google+)
    4. Masukkan blog Yumida ke dalam bloglist anda
    5. Like page Yumida dan sponsor (Butik Comel Collection)

     

    6. Share salah satu gambar di page Butik Comel Collection(dah share INI)
    7. Buat entri bertajuk: Giveaway Butik Comel Collection
    KLIK BANNER UNTUK JOIN

    HADIAH:
    1) Baucar RM200
    2) Baucar RM150
    3) Baucar RM100
    Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

    Hadiah ditaja oleh Butik Comel Collection

    PEMILIHAN PEMENANG:
    -menggunakan random.org

    SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG
    JOM JOIN RERAMAI!