Followers

Wednesday, March 27, 2013

Home » , , , , » Keputusan Penuh Perlawanan Persahabatan Malaysia Vs Palestin-26-03-2013

Keputusan Penuh Perlawanan Persahabatan Malaysia Vs Palestin-26-03-2013

Assalammualaikum,,,

Ada yang tengok  Perlawanan Persahabatan Malaysia Vs Palestin-26-03-2013 semalam kat TV1(**tengok Tv1 sebab MV mmg takde astro)...sangat suka tengok live semalam...di awal2 perlawanan Sultan Pahang turun bersalaman dengansemua pemain...

Sempat juga Sultan baginda bergurau dengan pemain Malaysia Dan Palestin...Pemain palestin memberikan selempang palestin kepada pemain Malaysia...Sangat suka moment ini..

Peminat-peminat Malaysia & Palestin juga nampak bersatu....Dan paling MV terharu bila tengok kain yang tertulis.."WE ALL LOVE & SAVE FOR GAZA & LAHAD DATU"(**Lebih kuranglah ayatnya)

Perlawanan semalam menampakkan kelonggaran pemain Malaysia..Dengan formation 4-5-1(**tau pula MV)...cerita pasal formation 4-5-1 ni my Hubby boleh kenakan MV...dia tanya"malaysia main 4-4-1 kan??"

MV dia jap..kalau 4-4-1 mana ada"mana ada 4-4-1...4-5-1 lah..."terus My hubby gelak...tau pun bini abg ni..ingat mau kasi kena tadi"..amboi mau kasi main2 bini sendiri nampak...Opps melalut sudah..

Keputusan penuh perlawanan semalam berakhir dengan kemenangan berpihak kepada Palestin 2-0..pemain malaysia tumpul di bahagian serangan dan longgar di bahagian pertahanan...

Mungkin beza fizikal..apa2pun tahniah buat pasukan Palestin..Malaysia kena usaha lagi untuk menaikkan kedudukan bola sepak Malaysia di mata dunia...

Tabung Haw

11 comments:

  1. x tgk pun semlm. HM kena terus berlatih berlatih dan berlatih tanpa jemu utk kuatkan stamina. tu yg kt hotfm sblh ptg ckp, sungguhpun bumi palestin diserang israel, tp diorg mampu berada di tempat lbh atas dari malaysia. huhuhu

    ReplyDelete
  2. ayut tgk kejap jer..tgk time pengadil tiup wisel..hahhaha...tp malaysia nmpk sgt longgar..adehhh

    ReplyDelete
  3. rajin MV tgk bola..akak x tgk pon...

    ReplyDelete
  4. nice information...blog yang baik pasti ada info khas peminat bola sepak...

    ReplyDelete
  5. Ros tengok ni.. Tahniah buat Palestine.. sedikit kecewa denag team kita.. huhu

    ReplyDelete