Followers

Sunday, March 31, 2013

Home » , , » Elyssa Murni -Rindu Bertamu DI Abu Dhabi-

Elyssa Murni -Rindu Bertamu DI Abu Dhabi-

Assalammualaikum..

Kamu tengok drama Rindu Bertamu Di Abu Dhabi???Elyssa Murni melakonkan watak mira..adik kepada ain..masa MV mula2 tengok dia dalam RBDAD..terus MV teringatkan budak perempuan yang rambut ikal mayang...

Budak yang pernah buat persembahan dengan amelia AF3 waktu final(**kalau x silap)...MV terus terfikir...aik dah besar dah budak ni..


Sumber google
Kenal tak dengan budak kat gambar atas tue...dia selalu berlakon drama masa dia kecik...dan sekarang dia berlakon RBDAD..sebagai mira..

credit to Elyssa M Johari 
Cantik Dan manis kan orangnya..MV cuba cari details mengenai elyssa ni tapi tak jumpa...Sangat sweet kan3x..hehehe..Kamu pernah tengok lakonan dia masa dia kecil????

18 comments:

  1. erk..org yg sama erk...pernah tgk masa dia nyanyi ngan amelia dlu...da besar la..mesti uumur baru belasan remaja lagi kan..

    ReplyDelete
  2. Laaaaa... Dia ke???
    Baru AJ perasan..

    ReplyDelete
  3. itulaa...CiM pown perasan bdk ni. dh besar pownnn...lakunan dia pown tk kaku mcm pelakon2 yg cantik2 baget hot tu

    ReplyDelete
  4. pernah tgk lakonan dia masa kecik, dah besar rupanya dia yer.. makin comel lak tu...

    ReplyDelete
  5. kakak MV...congrats dan terima kasih...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/march-2013-love-me.html

    ReplyDelete
  6. dah besar budak nie ya...perasan jugak...waktu kecik2 dulu dia berlakon...

    ReplyDelete
  7. tu la perasan gak dia pelakon kanak2 dulu nih..dh beso skang ni

    ReplyDelete
  8. PERNAH!!! dulu suka tngok dia sbb rambut dia hihhihi..tp nda ingt sudah dia berlakon cerita apa

    ReplyDelete
  9. Ooo..patutlahhh nampak macam familiar jer dia nie...

    ReplyDelete
  10. haah... kenal... tp skng xde la besar sgt... hihi..tgk dia ni kecik gak orgnya.. comel...

    ReplyDelete
  11. perasan sgt..sy cam aje...budak ny mse berlakon dlu2..baye2 saye time tu,,byak r drama der berlakon...dgn ako mustafa n enot,,cerekarama...mak der enot kot time tu...tp syok kat ako mustafa,,,klw xslap

    ReplyDelete
  12. budak ni dari kecik lagi dah belakonkan....

    ReplyDelete
  13. Comel..bg pakai tudung..jadikan isteri ;)

    ReplyDelete