"Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April" - All About Love

Thursday, March 28, 2013

"Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"

Assalammualaikum...


MV join "Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April" dr Apit...MV Join sebab tanda sokongan kat APit..walaupun Apit tak kenal MV(**apit kau kenal tak kak MV ni??)..kalau tak terpilih takpe.tapi kalau terpilih ok tersangat2 apa..hehehe(**apa punya bahasa lah)

Kenapa MV beriya2 nak masuk dalam bloglist apit???Sebab Follower Apit jer dah 9609..kan bertuah kan dapat masuk dalam bloglist dia...sebab mesti apit akan singgah blog MV yang tak seberapa ni..boleh eh guna alasan ni apit??

Kekuatan blog MV??taklah kuat sangat..cukup makan jer..hehehe...Kekuatan blog MV adalah entry yang macam-macam ada...dan yang paling penting MV adalah blogger wanita yang selalu update pasal bola(**perasan)..tapi dalam Malaysia jerlah..Sokongan Group Segar Follower(GSF) juga satu kekuatan..sebab mereka adalah penyokong kuat blog MV ni

Kekerapan MV update blog??rasanya setiap hari akan ada entry terbaru daripada MV..paling sikit pun 3 entry sehari,,,tapi selalunya lebih dari 3 entry sehari..maksudnya tiap2 hari pasti akan ada entry baru..kecuali kalau ada kecemasan.,misalnya MV sakit ataupun MV banyak kerja..maka akan kuranglah entry ataupun takde entry lansung..tapi baru sekali kot MV takde update entry ..kalau tak silap bukan feb sebab MV demam...

Nak JOIN??Tengok syarat2 dibawah:

SYARAT-SYARAT :(**Copy DR APit)

2. Tempek banner atas tue. Copy ja code banner dan paste dalam entry (HTML).
3. Explain kat aku, kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic. Apa kekuatan blog hampa dan berapa kerap hampa update blog dalam sehari. (Ayat 2-3 baris automatik aku tekan X)
3. Follow blog www.fizgraphic.com dan like fanpage --> TEKAN
4. Copy link entry dan hantar kat ruangan komen entry nie.
5. Tepuk tangan 3 kali sambil senyum selepas berjaya hantar link entry kat aku. *hihihi
6. Tamat : 30hb Mac 2013 pukul 11.59 malam.


**bab syarat no.5 tue kalau buat confirm org tengok MV nanti..gile ker dia ni???

18 comments:

  1. ayu pun dah jd follower apit.. ^_~

    ReplyDelete
  2. semoga masuk dalam list yer ^^

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen ..datang melihat blog MV teruskan segman

    ReplyDelete
  4. moga berjaya masuk dalam bloglist apit kak mv..

    ReplyDelete
  5. All the best akak... dah update senarai sponsors...check it out...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/upcoming-bubbly-ga-sponsors-list-as-of.html

    ReplyDelete
  6. moga berjaya :)
    MV kena buat jugak yg no 5 tu.. baru lengkap syaratnya.. hihihi

    ReplyDelete
  7. yup... MV mmg rajin update entri.. kdg2 jenuh gak deqla nk komen dlm sehari tu.. hahahaha... GSF terbaikkk.... =)

    ReplyDelete
  8. Salam kenal dr segmen yang same.~~

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

    ReplyDelete
  10. Mohon review MV Laungan Cinta:

    http://www.youtube.com/watch?v=bEysU5mHhHE

    ReplyDelete