Followers

Sunday, March 24, 2013

Home » » Cerita Disebalik 1Million Purple Walk

Cerita Disebalik 1Million Purple Walk

Assalammualaikum...

Cerita ni dah basi sebab 1Million Purple Walk pun dah lepas dah..17 Mac 2013 hari tue...Cuma saja2 nak tempek 3 gambar yang MV ambil..hahahaha,,MV ambil 3 gambar jer...kenapa??sebab panas..jadi silau...MV pulak pakai kamera handphone jer...

Kalau tahun lepas MV berzumba dalam program senam cergas...Dan tahun ni..akhirnya MV membakar lemak lagi dengan berjalan dalam 1Million Purple Walk...dan yang paling best ialah sesi zumba..pergh mmg sangat menyegarkan badan..

Sebenarnya MV memang minat ZUmba ni..cuma masa jak..hahahaha..tengok masa yang disalahkan..ni lah rakyat Malaysia kan....


MV & Mummy
Mummy ni salah seorang rakan sekerja MV..dia ni juruteknik kat ofis..kami panggil dia mummy sebab dia antara orang2 lama....Mummy ni baru balik daripada umrah..bestnya dapat pergi Umrah..MV teringin juga,,,Insyaallah akan sampai juga ke sana..AMin...



Mv ambil mood sebelum jalan
sebelum mula jalan kenalah ambil mood kan..so Ni lah pembakar semangat MV untuk memulakan perjalanan...hahahaha...terasa ayu pula dalam gambar ni..wkakaka..puji diri sendiri....
hamper kuiz RTM
Dan yang paling best MV dapat hampers sebab berjaya jawab kuiz RTM..hehehe..anak2 MV suka bukan main...Syukur atas rezeki......Sebab cabutan bertuah MV tak dapat...alhamdulillah dapat hampers..sebab MY HaikalAyuWani ni mmg teruja kalau nampak hamper...

12 comments:

  1. kak MV mesti kurus sikit dh dok joging ni

    ReplyDelete
  2. wahhh..memang hamper..mmg rezeki anak2 la.. :)

    ReplyDelete
  3. besarnya hamper kak. suda habis ka dimakannya tu? rajin akak menjawab2 soalan ni ye... :)

    ReplyDelete
  4. Bestnya dpt join purple walk tu..
    Btw, singgah sini & follow. Jemput singgah perempuankampungmoden.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. wahhh tahniah kak.. baju purple ke tu...

    ReplyDelete
  6. jabatan jaa pun ada mganjurkan ini, tapi jaa x pergi pun sbb jauh... buat di PUTRAJAYA..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Rezeki :) mummy tu nmpk muda je

    ReplyDelete
  8. lorr.kakak pun ikut juga ka tu?.aku da turun kk ari tu,tapi tgk2 jak la dri jauh,..turun sebab hntr kwn balik kampng jak :)

    ReplyDelete
  9. Wah dapat hamper...
    nak sikit...
    hehheheheh..

    ReplyDelete
  10. syoknye MV.. deqla x dpt join...huhuhu

    ReplyDelete
  11. wah sioknya penat berjalan dapat jg habuan hamper

    ReplyDelete