Followers

Saturday, March 23, 2013

Home » , , » Gigi Saya Patah

Gigi Saya Patah


Assalammualaikum...


Alamak gigi sudah patah..ala malunya..dah jadi rumpang...orang sabah bilang kalau tiada gigi ni rompang..nah aduyai malunya..GIgi siapa yang patah??gigi MV kah???oh tidak...hilang kecantikan MV...

Opps cantikkah kau ni MV???perasan jak cantik....iyalah cantik tue tidaklah..tapi yang pastinya manis tue ada kan...hehehe...setuju tak???(**kamu kasi iya jak)..kamu layan jak MV ni...

Sebenarnya,,Bukan gigi  MV yang patah tapi gigi abang haikal...Sudah dua gigi dia patah...itupun MY hubby yang cabut sendiri..Sebab abg Haikal ni kalau bawa pegi klinik habis doktor tue dia tendang...penakut betul anak MV yang sorang ni..

Gigi susu Abg haikal patah di bahagian depan di sebelah atas...Dan rupa abg haikal sekarang nda sudah handsome boy


abg haikal ada gigi extra
Nampak kan...wajah terkini abg haikal...dah xda gigi....dah hilang hensemnya....ada satu gigi yang kecil ditengah tue itu adalah gigi extra..doktor tue cakap.."anak u ni ada gigi extra..jarang orang dapat....tapi kita tengok bila semua gigi kekal dia dah tumbuh baru buat keputusan nak cabut atau biarkan.."

Kalau biarkan maknanya abg haikal akan ada gigi silu(**orang sabah punya bahasa)...Dan mungkin abg haikal ni ikut MY hubby sebab My Hubby pun mcm abg haikal ni....

9 comments:

  1. dgn gigi rumpang ni..bertambah ensem si haikal

    ReplyDelete
  2. Alolo..comel abg haikal... Xpela blom tumbuh gg baru lagi.. Ttp comell...:)

    ReplyDelete
  3. oh ingatkan MV yang patah gigi tadi. hihi . MV tetap manis (Ros layankan aje MV) hahahaah

    ReplyDelete
  4. gigi silu?mmg tak tahu ni...ilang dh gigi abg haikal..ingt gigi MV td :p hihihi

    ReplyDelete
  5. hahaha..abang haikal sudah rompang,..
    xpe abang, nanti tumbuh baru.. :)

    ReplyDelete
  6. Comel plak M tengok Haikal xda gigi..hi hi

    ReplyDelete
  7. Walaupu gigi da xde tp matanyw ttp sepet ble senyum

    ReplyDelete
  8. haha.. yup.. tau rompang tu apa..hihi...teringat hubby pggl adik dia gitu sbb giginya rongak..hahhaa..jaat my hubby ...

    ReplyDelete