Followers

Thursday, March 21, 2013

Home » , , » Dude Harlino feat. Asmirandah - Bunga-Bunga Cinta

Dude Harlino feat. Asmirandah - Bunga-Bunga Cinta

Assalammualaikum,,,



Terjumpa lagu ni di You Tube..sejak dua tiga malam kebelakangan ni..MV & suami selalu dengar lagu kat YOu TUbe...

Habiskan masa berdua..sambil dia temankan MV Blogwalking blog2..hahaha....teringat pula masa dulu-dulu..masa tengah hangat bercinta....Rindu saaat itu...manisnya...cemburunya..konfliknya...

Meromantikkan diri dikala anak2 dah tidur..ah!!jangan fikir bukan-bukan..wakakaka..apa2pun layan lah lagu ni

13 comments:

  1. lagu ni ost dalam mihrab cinta, kan akak? :) dlu solehah dh tgk cte tu, tapi dh lpe jalan ceritanya. hehe

    ReplyDelete
  2. wah, romantik ni, dgr berdua dgn hubby.. :-)

    ReplyDelete
  3. Kalau nak fikir gak boleh tak??
    Hehehheheh..

    ReplyDelete
  4. dude harlino dan asmirandah ni mmg betul2 bercinta pun kan sbb tu nyanyian diorang pon feeling jer hehe..

    ReplyDelete
  5. sakan melayan lagu kak mv kita ni yer....hikhik..

    ReplyDelete