Followers

Showing posts with label lagu. Show all posts
Showing posts with label lagu. Show all posts

Sunday, July 23, 2017

Repvblik - Aku Tetap Cinta


Assalammualaikum...

Layan lagu ni..best...Repvblik memang best2 lagunya

Saturday, July 15, 2017

Projector Band - Aisyah



Assalammualaikum

Lagu kesukaan syamimi dan wani...layankan saja...sebab lagu ni liriknya sweet jer

Friday, July 14, 2017

Armada - Asal Kau Bahagia (Official Lyric Video)




Assalammualaikum


katakanlah sekarang 
bahwa kau tak bahagia 
aku punya ragamu 
tapi tidak hatimu

kau tak perlu berbohong 
kau masih menginginkannya
ku rela kau dengannya asal kau bahagia...

Tuesday, May 16, 2017

Ismail Izzani - Sabar


Assalammualaikum...

Jangan menangis, sayangku
Ini hanyalah sementara

Berdoalah
Pada Yang Esa
Terus menahan sabar
Agar bahagia di sana

Mungkin kau tak pernah sedar
Bukalah mata dan dengar
Dengarkan lagu ku
Ku cuba untuk lepaskan
Luahan hati ini
Ku disakiti
Namun jua kau sedar
Kau tersakiti

Now i’m all alone in the dark
Why should I lose you when I needed you the most
The best is the best, the past is the worst
Just let it go, just let it go, no….
Why is it hard for you to see
When everything i’ve done is for you and me
1liriklaguu,blogspot.com
Ku disakiti
Namun jua kau sedar
Kau tersakiti

Jangan pedulikan
Teruskan berjalan
Biar waktu pisahkan kita
Walau bukan selamanya…

(**Syamimi dan wani suka lagu ni ,,mama tumpang sekaki )

Friday, March 10, 2017

Projector Band - Pasti Ada Kamu (Official Lirik Video)



Assalammualaikum...

Selalu disakiti
Dalam diam aku terluka
Selalu ku bersedih
Dengan sikap ego tinggi kamu

Puas ku bersabar denganmu 
Puas ku katakan kepadamu
Jangan ikutkan segala nafsu

Puas ku cuba memahamimu
Puas sudah ku dengan caramu
Kiniku hilang rasa cintamu
Maafkanlah
                                                                                                                                 
Aku yang terlihat
Pasti ada KAMU
Aku yang mendengar
Bisikan HATIMU    

Aku yang terlihat
Pasti ada KAMU
Aku yang mendengar
Bisikan HATIMU   

Wooo ohhh
Pasti ada kamu

Ulang

Aku yang terlihat
Pasti ada KAMU
Aku yang mendengar
Bisikan HATIMU

Aku yang kau cinta
Takkan pernah ada
Aku yang kau sayang
Hilang  selamanya

Aku yang terlihat
Pasti ada KAMU
Aku yang mendengar
Bisikan HATIMU

Wooo ohhh….    2x
Pasti ada kamu

Saturday, November 12, 2016

Hez Hazmi - Setiaku (Official Lyric Video)



Assalammualaikum....

layan lagu hez hazmi... Setiaku....suka dengar lagu ni..tapi tak kenal penyanyinya ..hahah..boleh kah macam tue....hari ni MV kerja...jaga bilik seminar ..sambil tue siapkan katalog buku...

Then hantar SKT(sasaran kerja tahunan) 2016...Fighting....

Saturday, November 5, 2016

Tajul - Sedalam Dalam Rindu (Official Lyric Video)



Assalammualaikum...

Layan lagu sedalam dalam rindu terus teringat arwah Achik SPin....Mula-mula dengar terus aik suara macam pernah dengar ....bila tengok muka terus cakap ...macam arwah achik spin..

then scroll lah mau tau sapa Tajul ni...bila baca komen..oh adik kepada ARwah Achik spin .....patut lah sama....

Oh ya...dengar lagu ni terus teringat zaman 90an..lagu tangkap leleh macam ni...biarpun mendayu tapi laku keras.....suka bila lagu rentak macam ni ada semula.....

Layan yea...(**MV kerja hari ni....misi siapkan katalog..kebetulan bertugas buka bilik seminar so kit abuat kerja apa yang patut...shelving buku then katalog)

Sunday, May 15, 2016

Gamma1 - Hidup Segan Mati Tak Mau


Assalammualaikum...

Howww Hoooooo
Semuanya telah kuberikan
Harta cinta dan kasih sayang
Apa yang belum kau dapatkan
Bahkan nyawa ku pertaruhkan
Kini kau hilang bagai ditelan alam
Aku disini tersakiti

Hidup segan mati tak mau
Saat aku pisah dari mu
Pahit rasa nya gula
Manis rasa empedu ku rasa

Engkau pergi tanpa berita
Habis kisah tutup cerita
Menagis dalam tawa
Senyum dalam derita kurasa... kurasa

Apa yang belum kau dapatkan
Bahkan nyawa ku pertaruhkan
Kini kau hilang bagai ditelan alam
Aku disini tersakiti

Hidup segan mati tak mau
Saat aku pisah dari mu
Pahit rasa nya gula
Manis rasa empedu ku rasa

Engkau pergi tanpa berita
Habis kisah tutup cerita
Menagis dalam tawa
Senyum dalam derita kurasa
Howww Hoooooo

Howww Hoooooo
Hidup segan mati tak mau
Saat aku pisah dari mu
Pahit rasa nya gula
Manis rasa empedu ku rasa

Engkau pergi tanpa berita
Habis kisah tutup cerita
Menagis dalam tawa
Senyum dalam derita kurasa
Kurasa howwwwww 


**layan lagu ni best...

Monday, April 25, 2016

Estranged Feat Fazura - Hancur Aku (Official Music Video)

Assalammualaikum...



Apa khabar teman
Ku perlu bicara
Kerna aku hilang
Tanpa kamu

Apakah ertinya
Ketemuan ini
Ku merindukan kehadiranmu

Hancur hancur aku
Bila-bila saja
Hancur hancur aku

Hancur hancur aku
Bila-bila saja
Hancur hancur aku

Apa khabar teman
Ku tunggu bicara
Harap engkau cari
Diri aku

Apakah ertinya
Kesudahan ini
Patutnya kau rindu
Kehadiranku

Hancur hancur aku
Bila-bila saja
Hancur hancur aku

Hancur hancur aku
Bila-bila saja
Hancur hancur aku


**suka lagu ni...wani pandai nyanyi lagu ni

Sunday, July 5, 2015

Sendiri Lebih Baik - Duapin Band [Lirik]


Assalammualaikum...





Belanja kamu orang lagu ni..best..

Monday, March 23, 2015

[OST] Asam Pedas Untuk Dia - "Dengarlah Rindu"


Assalammualaikum...




Jom layan lagu ni...

Saturday, November 15, 2014

Selimut Tetangga -Repvblik

Assalammualaikum...



Lagu ni top skg..dah lama MV nampak org dok pose tajuk lagu ni..baru sekarang terdengar....jom layan lagu ni,,,hayati dan selami liriknya pasti and aakan faham maksudnya

Friday, May 30, 2014

Bila Tiba (OST. Sang Kiai) By Ungu

Assalammualaikum...




Sayu dengar lagu ni....mengusik klabu,,,,filem ni pun nampak macam menarik....

Tuesday, May 27, 2014

Alasan Untuk Bahagia By Asfan

Assalammualaikum....




Seperti mentari kan hilang
Mengikut jejakku menghapus bayangmu
Teruslah ku membawa cinta
Jauh dariku jauh darimu
Dan tak bisaku mengerti
Semua terjadi harus begini

Kini yang tinggal hanya
Sisa-sisa kisah yang terindah
Dan hitam tiba membawa derita

Sejujurnya masih ada rasa cinta
Yang tak akan putus
Kerna alasanmu untukku bahagia
Seharusnya kau sedari
Separuh jiwaku akan mati
Yang tinggal hanya
Alasan untuk bahagia(credit to OhLirik.com)

**suka lagu ni ada maksud yang mendalam..sesuai untuk semua peringkat...

Thursday, April 3, 2014

Papinka - Masih Mencintainya (Official Video)

Assalammualaikum...



Tengah layan lagu ni sambil buat kerja>>>mOOD JIWANG JAP..HIHI

Tuesday, December 17, 2013

Firman Ft. Alice - Jangan Pikirin Abang


Assalammualaikum...



Korang pernah dengar lagu ni..pernah ker tak??lagu ni juga lagu kesukaan My Wani....suka betul dia dengar lagu ni..hehehehe...

MV tengah layan lagu ni sambil buat nota serah tugas sebab due date dah makin dekat..tak sabar rasanya nak jumpa baby akak adik kepada HaikalAyuWani....sangat2 excited...teruja...baby mama abah kakak & abang sangat teruja menanti kelahiran baby...

Minggu ni minggu terakhir MV bekerja...sekiranya MV tak bersalin juga pada 19.12.2013...MV mesti masuk wad pada 20.12.2013 untuk di induce,,,sebab ibu mengandung yang ada kencing manis tak boleh bersalin lebih dari tarikh jangkaan...

Tarikh jangkaan MV 21.12.2013...esok nak pergi KKIA lagi check baby..doakan semoga MV selamat melahirkan baby yang sihat & comel mcm haikalayuwani..amin

Wednesday, December 4, 2013

Tegar -,Pantaskah Surga Untukku (Official Music Video)

Assalammualaikum...





**suka lagu ni...mendalam dan punya tarikannya yang tersendiri....dan untuk muhasabah diri sendiri juga

Wednesday, November 20, 2013

Cinta-D'Bagindas

Assalammualaikum,,



Berapa kali ku harus katakan cinta
Berapa lama ku harus menunggumu
Di ujung gelisah ini aku
Tak sedetik pun tak ingat kamu
Namun dirimu masih begitu
Acuhkan ku tak mau tahu

* luka luka luka yang ku rasakan
Bertubi tubi tubi engkau berikan
Cintaku bertepuk sebelah tangan
Tapi ku balas senyum keindahan
** bertahan satu cinta
Bertahan satu c i n t a
Bertahan satu cinta
Bertahan satu c i n t a
Pernahkah engkau sejenak mengingat aku
Pernah kau ingat walau seperti angin berlalu
Di setiap malam kini aku
Tak sedetik pun tak ingat kamu
Namun dirimu masih begitu
Acuhkan ku tak mau tahu
(credit untuk SINI)

Sunday, November 17, 2013

OST Playboy Itu Suami Aku - Encik Mimpi - Rindukanlah

Assalammualaikum..


**suka lagu ni..

Saturday, November 16, 2013

Five Minutes - Semakin Kejar Semakin Jauh ost Love You Mr. Arrogant

Assalammualaikum...


Best pula lagu ni..apa dah MV ni dah habis drama nya baru update lagu OST..hahahaha