Followers

Tuesday, December 17, 2013

Home » , , » Firman Ft. Alice - Jangan Pikirin Abang

Firman Ft. Alice - Jangan Pikirin Abang


Assalammualaikum...



Korang pernah dengar lagu ni..pernah ker tak??lagu ni juga lagu kesukaan My Wani....suka betul dia dengar lagu ni..hehehehe...

MV tengah layan lagu ni sambil buat nota serah tugas sebab due date dah makin dekat..tak sabar rasanya nak jumpa baby akak adik kepada HaikalAyuWani....sangat2 excited...teruja...baby mama abah kakak & abang sangat teruja menanti kelahiran baby...

Minggu ni minggu terakhir MV bekerja...sekiranya MV tak bersalin juga pada 19.12.2013...MV mesti masuk wad pada 20.12.2013 untuk di induce,,,sebab ibu mengandung yang ada kencing manis tak boleh bersalin lebih dari tarikh jangkaan...

Tarikh jangkaan MV 21.12.2013...esok nak pergi KKIA lagi check baby..doakan semoga MV selamat melahirkan baby yang sihat & comel mcm haikalayuwani..amin

3 comments:

  1. moga dipermudahkan masa bersalin nanti yer MV.. x sabar nk tgk baby.. =)

    ReplyDelete
  2. hihi.. Ros panggil lagu ni lagu mengada-ngada.. sebab penyanyi perempuan dia tu ala ala manja kan...

    ReplyDelete