Followers

Tuesday, December 24, 2013

Home » , , » 21-12-2013

21-12-2013

Assalammualaikum


my bby gurlz
hari kedua
welcome to the world my bby ji hyo
Alhamdulillah setelah 40 minngu membawa baby didalam perut akhirnya pada 21.12.2013(sabtu) jam 7.23 pagi,Mv selamat melahirkan bayi perempuan seberat 3.3 kg,,setelah merasa kesakitan dr jam 12.00am lagi...

ya seorang lagi perempuan bby girl dalam family MV..hubby happy sangat,,haikalayuwani pun suka ada bby...semua sibuk duk kacau bby..wani lagilah excited smpi tidur bila bby dah tidur,,,bangun pagi awal lagi nak peluk bby...

Dan sekarang berpantang untuk kesihatan...alhamdulillah baby sangat sihat,,kuat menyusu..dan MV panggil dia Ji hyo sebab nurse cakap muka dia macam anak korea...ini penangan running man ni..hehehe

oklah nnt MV update lagi k


21 comments:

  1. wahhh. tahniah sis. im happy for you... hehehe.. comelsss... sabahan haruslah cantik2 kan.. muahhhxxx for your baby girl!!!

    ReplyDelete
  2. tahniah.... gebus tul pipinya....mmg cam anak korea...hhee

    ReplyDelete
  3. MV!!! Alhamdulillah... Tahniah..tahniah. Comelnya dia...bambam nya diaa.... Geramm. Haikal ada tugas berat ni. 3 orang adik perempuan yer...hihihihi.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah MV.. tahniah.. comel la :) ala-ala korea?.. hihi.. ni mesti MV dok tengok drama korea je ni..

    ReplyDelete
  5. tahniah sis, wahh.. kalau 22.12 sama dah besday ngan my son, syukrii. hehe.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah mv..lepas nie turn sy pula..sedang menanti harinya...;-)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, tahniah kakak MV... ^_^

    ReplyDelete
  8. baby tersgtlah comey.. tahniah MV.. hepi for u.. =)

    ReplyDelete
  9. congrats MV....siapa nama baby baru ni

    ReplyDelete
  10. tahniah MV.. comel sangat baby ji hyo tu.. :)

    ReplyDelete
  11. wah..nama samaran dia ji hyo la ehh...

    nama betul dia ape..?hehehe

    ReplyDelete
  12. Tahniah kak. Maaf sbb lmbt wish. Bru dpt bw ni. Tc ye kak. Jaga kesihatan ye :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..lahir sudah
    tahniah mv
    mg sng menjaganya...dan selamat berpantang

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah. mv dh bersalin ye. tahniah di atad kelahiran bayi baru :-)
    dah 4 ye. doakan saya ye

    ReplyDelete
  15. comel bah anakmu.. mudahan dapat jumpa si comel bam bam ni..TAHNIAH!

    ReplyDelete
  16. hehehe..hye ji hyo...comilnya tembam tebam sama mamanya

    ReplyDelete
  17. tembamnya anak akk.. :)
    semangat betul..

    ReplyDelete