Followers

Wednesday, December 25, 2013

Home » , , , , , , , , » SHAKLEE ~ Set-set yang meletop

SHAKLEE ~ Set-set yang meletop

Assalammualaikum...


CS rasa best pulak terlibat dengan dunia supplement SHAKLEE ni, dapat bantu orang dan juga dapat tingkatkan kesihatan sendiri tu yang buat diri bertambah teruja hehehe....CS sendiri da guna beberapa produk dan ianya terbukti berkesan...kalau x test susah gak nk stori kat orang,,,ye dok??? Apa yang CS dah try tu...cer citer sket....jeng...jeng *saspen la sangat*

ESP....yg ni try masa pregnant 8 weeks, ada spotting (kuar darah 5..6..kali). Terus kol member yang jual sbb dengar citer boleh tambah tenaga, bekal lebih zat, cantikkan kulit dan yg penting nak kuatkan rahim..ermm diriku sangat berpuas hati, now dah masuk botol kedua. weiii tahan lama beb, dkat 2 bulan baru habis...berbaloi kan :)

Vita-C....yang ni baru try 2 minggu tapi kesannya mashaallah...jerawat yang  tumbuh sbb alahan hamil ni mula mengecut n kering, orang tepi yang da ambil pun bg repon positif, syoknya dengar customerku sangat berpuas hati...nk lebih gempak tunggu lebih lama lagi, ialah ni bukan produk yang ada kimia so takes time sket yang penting for long term x menyusahkan kita...kan.

Ostematrix....kalsium magnesium yang fungsinya lebih dari kalsium, sbb CS memang malas minum buat susu sampai 2 kali, cukup lah ESP diwaktu pagi dan ostematrix diwaktu malam. Kaki i now dah x lenguh2 lagi dan yang bgsnya tiada masalah simpul biawak. Dulu CS memang selalu kena, tengah2 best tido tetiba kejang n kena simpul biawak ni, sekarang memang da x ada lagi....ini kesah betulllll xde tipu2 nya :)

Vitamin E....hokey yang ni beli masa belum pregnant, tetiba bila Vit E sampai memang dah x boleh makan sbb dah pregnant, masa tu beli yang loose je sbb baru nak test....minggu lepas baru terfikir nak wat apa ngan benda ni kan, dari membazir baik CS try, member kata boleh wat masker so dah 3 hari tepek kat jerawat yang tumbuh melata masa pregnant ni, amboi x boleh blah kesannya....jerawat pon kering sudah,,, sekarang masih usaha menyapu setiap malam untuk hilangkan parut sket lagi...

Apa-apa pun memang CS try...cuba...test sendiri dulu produk ni untuk lihat keberkesanannya. banyak lagi produk shaklee yang memang dah terbukti hasilnya...JOM....kita tengok2 apa yang best sgt SHAKLEE ni



1. Set Kesuburan


Membantu meningkatkan kesuburan untuk menimang cahayamata :)

 2. Set Diabetis


B-Comp...GLA Complex....Zinc Complex atau Vita C


3. Set Kecantikan


B-Comp....Vita-C dan Vita E





4. Set Menyusu (ikut bajet)




5. Set Ibu Mengandung




6. Set Berpantang / Selepas bersalin



7. Set Kurus




8. Set Gout




9. Sendi / Sakit kaki

Ambil 2 pon dah ok...Ostematrix dan AJHT

Okey lah, banyak lagi nak update tapi CS rasa cukup lah untuk kali ni...lain kali kita review produk satu persatu ye....daaa sekian adanya :)



* Harga menarik kebaboommm dari CikSally

* Tak kira dimana anda berada utara, selatan, timur dan barat....barang akan sampai ke destinasi pada  harga dan tempoh yang sama




***INI ENTRY PENGIKLANAN DARIPADA CIK SALLY



19 comments:

  1. xpernah try lagi produk ni..nk gemuk skrg ni so perlukan susu gemuk..hehe

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...MV,

    best nyer produk shaklee,, sekarang MV jadi dealer produk nie ker?

    mselim3

    ReplyDelete
  3. so far saya dengan shaklee ni dah 5 tahun.. saya makan vitamin shaklee ni pada saya mmg sesuai dengan badan saya. saya tak penat dan bertenaga. saya juga dapat susukan anak saya setahun lebih. alhamdulillah. tapi saya bukan ahli shaklee. beli dgn member member yg join SHaklee je

    ReplyDelete
  4. terbaik. Singgah dtg & membaca hari ini !

    ReplyDelete
  5. MV pun join Shaklee ke? Moga murah rezeki

    ReplyDelete
  6. produk nie mmg bgs..ada testimoni my frend yg dh 5tahun kawen xdapat zuriat amalkan shaklee now wife dia dh pregnant..alhamdulillah..usaha tangga kejayaan kan mSV

    ReplyDelete
  7. Since ank no 2 mmg pengguna setia shaklee..terus register member..now jadi independent distributor..terbaik!

    ReplyDelete
  8. Ros pun baru je register jadi ahli...

    ReplyDelete
  9. mula2 baca tadi ingat mv dah jual shaklee :-)

    ReplyDelete
  10. cikna pun amek supplement shaklee.. ;)

    ReplyDelete
  11. ingatkan sapelah cs tu.. rupanya tlg iklankan eh.. :)

    ReplyDelete