Followers

Wednesday, December 18, 2013

Home » , » Jadual Perlawanan Bola Sepak Separuh Akhir Sukan Sea 2013-Malaysia Vs Indonesia-19 Dec 2013

Jadual Perlawanan Bola Sepak Separuh Akhir Sukan Sea 2013-Malaysia Vs Indonesia-19 Dec 2013

Assalammualaikum

Malaysia bertemu Indonesia dalam saingan separuh akhir bola sepak sukan sea 2013 pada 19.12.2013 jam 5.30 petang untuk merebut tempat ke final sukan sea 2013...semestinya jangan lupa temujanji kamu okey...

Yang tak bekerja untunglah..mcm MV ni sampai umah game dah start 30 minit separuh masa pertama...macam game malaysia vietnam semalam...geram juga bila tengok mutu permainan pemain harimau muda..terus hilang mood nak tengok...

Tambah2 lagi bila penyerang tak serupa penyerang....hahaha....OKS ni asyik2 TAmil Arasu...hehehe....rasa2nya siapa akan jadi kesebelasan utama Harimau Muda untuk game esok???

Adakah Rozaimi???Hazwan???Asrih Chuchu???Tamil Arasu??Nazmi???Izaq???tapi kalau lah K reuben turun lagi esok(**dia dapat main ker bukan dah pegang 2 kad kuning) janganlah buat kesilapan macam semalam dan gol sendiri masa jumpa loas...tolonglah sakit jantung tengok oh..

Kalau MV tengok nnt terberanak pula..hehehe....oh ya final bola sepak suka sea 2013 hari sabtu 21.12.2013(due date Mv)

Apa2pun buat team Harimau Muda chayok2...buktikan kamu adalah yang terbaek...okey...oh ya harap2 pengadil esok tak berat sebelah macam pengadil semalam n yang masa jumpa singapura tue...buat sakit hati jer...hehehe

MALAYSIA VS INDONESIA 
19.12.2013 
5.30 Petang 

**Mv mmg minat bola..jadikan layankan aja bebelan MV di entry ini

6 comments:

  1. kakak MV yang farah kenal memang minat bola dari dulu... *_^

    ReplyDelete
  2. kakak MV yang farah kenal memang minat bola dari dulu... *_^

    ReplyDelete
  3. Takpe MV buat je entry pasal bola ni. sebab Ros pun minat bola.. tak sabar nak tunggu lawan Indonesia ni.. Mesti lagi hangat kan :)

    ReplyDelete