All About Love: Jadual Perlawanan Bola Sepak Sukan Sea 2013
Showing posts with label Jadual Perlawanan Bola Sepak Sukan Sea 2013. Show all posts
Showing posts with label Jadual Perlawanan Bola Sepak Sukan Sea 2013. Show all posts

Wednesday, December 18, 2013

Jadual Perlawanan Bola Sepak Separuh Akhir Sukan Sea 2013-Malaysia Vs Indonesia-19 Dec 2013

3:38 PM
Jadual Perlawanan Bola Sepak Separuh Akhir Sukan Sea 2013-Malaysia Vs Indonesia-19 Dec 2013
Assalammualaikum

Malaysia bertemu Indonesia dalam saingan separuh akhir bola sepak sukan sea 2013 pada 19.12.2013 jam 5.30 petang untuk merebut tempat ke final sukan sea 2013...semestinya jangan lupa temujanji kamu okey...

Yang tak bekerja untunglah..mcm MV ni sampai umah game dah start 30 minit separuh masa pertama...macam game malaysia vietnam semalam...geram juga bila tengok mutu permainan pemain harimau muda..terus hilang mood nak tengok...

Tambah2 lagi bila penyerang tak serupa penyerang....hahaha....OKS ni asyik2 TAmil Arasu...hehehe....rasa2nya siapa akan jadi kesebelasan utama Harimau Muda untuk game esok???

Adakah Rozaimi???Hazwan???Asrih Chuchu???Tamil Arasu??Nazmi???Izaq???tapi kalau lah K reuben turun lagi esok(**dia dapat main ker bukan dah pegang 2 kad kuning) janganlah buat kesilapan macam semalam dan gol sendiri masa jumpa loas...tolonglah sakit jantung tengok oh..

Kalau MV tengok nnt terberanak pula..hehehe....oh ya final bola sepak suka sea 2013 hari sabtu 21.12.2013(due date Mv)

Apa2pun buat team Harimau Muda chayok2...buktikan kamu adalah yang terbaek...okey...oh ya harap2 pengadil esok tak berat sebelah macam pengadil semalam n yang masa jumpa singapura tue...buat sakit hati jer...hehehe

MALAYSIA VS INDONESIA 
19.12.2013 
5.30 Petang 

**Mv mmg minat bola..jadikan layankan aja bebelan MV di entry ini
Read More

Monday, December 16, 2013

Jadual Perlawanan Bola Sepak Sukan Sea 2013 -Malaysia Vs Vietnam 17 Dec 2013-

10:15 AM
Jadual Perlawanan Bola Sepak Sukan Sea 2013 -Malaysia Vs Vietnam 17 Dec 2013-
Assalammualaikum..

Tahniah buat pasukan harimau Muda...walaupun tak menang dalam perlawanan menentang SIngapura untuk perlawanan ketiga Kumpulan A  Bola Sepak Sukan Sea 2013,,,sekurang2nya satu mata yang mereka dapat semalam sangat2 berharga...Keputusan penuh Malaysia Vs Singapura semalam 15.12.2013 iaitu 1-1...

Tahniah buat Rozaimi kerana berjaya menyamakan kedudukan di minit2 terkahir perlawanan....nampaknya untuk perlawanan seterusnya yang mana merupakan perlawanan terakhir Harimau Muda mesti menang ataupun seri...

Kekalahan pastinya akan memadamkan peluang ke separuh akhir....perlawanan seterusnya pastinya mendebarkan kerana pertemuan dengan Vietnam pada esok hari 17.12.2013...pastinya Dato Ong Kim Swee kena buat sesuatu....

Pasukan yang turun semalam perlu dirombak...Tamil Arasu tidak mampu memberikan sesuatu untuk pasukannya....diharap OKS menurunkan Rozaimi bergandingan dengan Hazwan...(**pandai2 jer Mv ni)

Dibahagian tengah patut diketatkan lagi....perlu buat post-mortem dari perlawanan semalam...bahagian tengah lemah..cehhh cakap macam orang pakar bola sepak...hehehehe...ok esok kita tengok macam mana nasib pasukan harimau Muda dalam perlawanan terakhir kumpulan A iaitu :


MALAYSIA VS VIETNAM 17.12.2013 Bola Sepak 
 Sukan Sea 2013

perlawanan berlangsung jam 5.30 petang 


Read More