Followers

Monday, December 2, 2013

Home » Infiniti cinta

Infiniti cinta

Assalammualaikum,,,

Ucapkanlah kata2mu dengan gurau sendamu,,
Takkan ada lagi cinta yang setara,,kau dan aku,,,

Ni lah bait2 lirik lagu zizan dgn kaka...infiniti cinta,,seriously mmg tak sangka zizan yang nyanyi lagu ni,,,sedap pula suara dia,,hehehe,,lagi pula mv trtrik dengan lirik,,

Dan yang palingbterkesan di hati ialah dua baris lirik di atas,,hehehe,,,

Sejak bila pula mv ni minat ber"rapperz" ni,,hehehe,,,korang suka tak lagu ni,,,angkat tangan cepat

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Assalamualaikum. Jom Join Segmen kat bawah ni. Tq..

    http://anis-tikah.blogspot.com/2013/12/segmen-semudah-123-oleh-anis-najiha.html

    ReplyDelete
  2. minat jugak .. hihi :)

    jemput singgah ke blog kita : http://fynazshamz.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ooo.. ni lah lagu yg ank buah deqla nyanyi hari tu..boleh thn sdp gak lagu ni...

    ReplyDelete
  4. ok, ros tengah angkat tangan ni :) hihi.. Ros pun minat jugak..

    ReplyDelete