Followers

Tuesday, December 3, 2013

Home » , » GA 2013 By PermataBiru

GA 2013 By PermataBiru

Assalammualaikum...

KLIK SINI UNTUK JOIN

caranya mudah aje:
1. follow blog saya: permatabiru
2. follow  : sini
3. buat satu entry, copy header kat atas nie dan back link ke entry GA 2013 By PermataBiru
4. tak nak tulis apa2 pun xpa, just tempek my banner, 
5. ajak rakan-rakan join ramai2..nak taq kawan-kawan pun boleh..
6. tinggalkan link entry penyertaan di kotak komen..
so, simple kan

Tamat: 4/12/2013..(ESOK jam 12 tgh hari)
(nak buat short GA..sebab nak settlekan before bersalin hehe...)

*pemenang akan di pilih melalui blog yang bawa traffic tertinggi
* hadiahnya..jeng..jeng.jeng..rahsia...
untuk 2 blog bertuah...

**MV dijemput join GA ni...so MV join tanda sokongan kat farah...lagipun due MV pun dah nak dekat..mana tau ada rezeki kan..hehehe..jom join ramai2

7 comments:

  1. Farrah pun ada invite saya..mlm ni nak buat entry, siang2 mmg x dan la nk online..huhu

    ReplyDelete
  2. good luck
    http://www.iuzira.com/2013/12/ga-2013-by-permatabiru.html

    ReplyDelete
  3. puan penganjur pun dah nak dkt due kan.. hihi.. good luck yer.. MV dah start cuti bersalin ker? amek 2 or 3 month??

    ReplyDelete
  4. salam...ayu datang dari giveaway yang sama..good luck ye

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/ga-2013-by-permatabiru.html

    ReplyDelete