All About Love: bersalin
Showing posts with label bersalin. Show all posts
Showing posts with label bersalin. Show all posts

Tuesday, December 17, 2013

Firman Ft. Alice - Jangan Pikirin Abang

2:27 PM
Firman Ft. Alice - Jangan Pikirin Abang

Assalammualaikum...



Korang pernah dengar lagu ni..pernah ker tak??lagu ni juga lagu kesukaan My Wani....suka betul dia dengar lagu ni..hehehehe...

MV tengah layan lagu ni sambil buat nota serah tugas sebab due date dah makin dekat..tak sabar rasanya nak jumpa baby akak adik kepada HaikalAyuWani....sangat2 excited...teruja...baby mama abah kakak & abang sangat teruja menanti kelahiran baby...

Minggu ni minggu terakhir MV bekerja...sekiranya MV tak bersalin juga pada 19.12.2013...MV mesti masuk wad pada 20.12.2013 untuk di induce,,,sebab ibu mengandung yang ada kencing manis tak boleh bersalin lebih dari tarikh jangkaan...

Tarikh jangkaan MV 21.12.2013...esok nak pergi KKIA lagi check baby..doakan semoga MV selamat melahirkan baby yang sihat & comel mcm haikalayuwani..amin
Read More