All About Love: kerja di perpustakaan
Showing posts with label kerja di perpustakaan. Show all posts
Showing posts with label kerja di perpustakaan. Show all posts

Saturday, November 12, 2016

screen - tak suka tak apa

2:00 PM
screen - tak suka tak apa

Jikalau orang tak suka tak apa
Tapi janganlah kau mengata
Sudah menjadi adat di dunia
Ada rupa dan berharta orang suka

Jikalau orang tak suka tak apa
Biarlah ku mengundur diri
Mungkin kau rasa aku tak sepadan
Dengan dirimu

Ku sedar diri ini
Aku hanyalah insan biasa
Tapi aku ada harga diri

Walaupun terguris hati ini
Hingga menitis air mata
Namun semuanya tak bererti
Bagimu

Waktu orang suka semuanya indah
Waktu dah tak suka oh ada-ada saja
Sukarnya nak ku temui
Cinta yang sejati dan bahagia

Jikalau orang tak suka tak apa
Tuhan masih menyayangiku
Moga suatu hari akan tiba
Jodoh buatku dengan insan
Yang ikhlas cintanya

**tak suka tak apa jangan kau mengata... sudah menjadi adat di dunia ada upa dan berharta orang suka...deep lirik ni kan..layan ya....MV masih lagi misi katalog sambil dengar lagu..sikit lagi mau siap..pastu buli sudah hantar skt...
Read More

Hez Hazmi - Setiaku (Official Lyric Video)

9:47 AM
Hez Hazmi - Setiaku (Official Lyric Video)


Assalammualaikum....

layan lagu hez hazmi... Setiaku....suka dengar lagu ni..tapi tak kenal penyanyinya ..hahah..boleh kah macam tue....hari ni MV kerja...jaga bilik seminar ..sambil tue siapkan katalog buku...

Then hantar SKT(sasaran kerja tahunan) 2016...Fighting....
Read More

Thursday, June 4, 2015

Sebelum dan Selepas

12:30 PM
Sebelum dan Selepas

Assalammualaikum...

penuh satu troli

clear sudah kosong

see rak pun kemas

senang hati tengok mcm ni..tenang
Ni lah kerja hakiki MV..susu buku..kemas library..biasanya MV suka buat ni kalau sorang2 jaga library....hihi tak tau kenapa....biasanya MV ambik masa dalam 1 jam setengah untuk settle kan semua...

clearkan buku d troli..then kemas kat rak ikut no susunan....dah terbisa kan..tahun ni dah 8 tahun kerja..apa nya tak biasa buat kerja macam ni...

bila tengok buku dah siap kemas tenang jer hati...tapi kalau ada exam...erm confirm MV tak kemas sebab tau akan berslerak balik..tnggu hbs exam baru kemas.....

Nilah kerja MV ..selain katalog buku....korang suka tak kalau kerja kat library

Read More