Followers

Thursday, June 4, 2015

Home » » Sebelum dan Selepas

Sebelum dan Selepas


Assalammualaikum...

penuh satu troli

clear sudah kosong

see rak pun kemas

senang hati tengok mcm ni..tenang
Ni lah kerja hakiki MV..susu buku..kemas library..biasanya MV suka buat ni kalau sorang2 jaga library....hihi tak tau kenapa....biasanya MV ambik masa dalam 1 jam setengah untuk settle kan semua...

clearkan buku d troli..then kemas kat rak ikut no susunan....dah terbisa kan..tahun ni dah 8 tahun kerja..apa nya tak biasa buat kerja macam ni...

bila tengok buku dah siap kemas tenang jer hati...tapi kalau ada exam...erm confirm MV tak kemas sebab tau akan berslerak balik..tnggu hbs exam baru kemas.....

Nilah kerja MV ..selain katalog buku....korang suka tak kalau kerja kat library

3 comments:

  1. suka tak suka lah..memang kerja kat library pun ;) orang kata kerja ni sesuai dengan saya sebab saya ni suka menyusun.pantang tengok berselerak saya jadi gelisah.

    ReplyDelete
  2. Takde pengalaman kerja di perpustakaan.. Pergi pin jarang -jarang

    ReplyDelete