Followers

Wednesday, June 3, 2015

Home » , , , » keyword bulan lepas

keyword bulan lepas


Assalammualaikum...


tak banyak carian tapi cariannya semua elok2
Dah lama tak check keyword blog kat nuffnang...alhamdulillah ada jg orang cari something kat blog MV...walaupun tak sebanyak mana tapi bersyukur sekurang2nya entry MV dapat membantu mereka.....

Nak dekat bulan puasa kot sebab tue ada yg cari resepi biskut ulat bulu...oh ya MV ambik tempahan 
  1. popia mini udang -rm45/1kg
  2. batang buruk nestum -rm35/1kg
  3. batang buruk chesse-rm35/1kg
sapa2 yang area kota kinabalu dan yg berdekatan kalau berminat boleh wasap MV 016-8040362/ terus jer ke FB MV...itu pun kalau berminat lah yea..tiada paksaan...jangan nak cakap MV jual mahal ker apa ..tak mau tak mau

Oklah sekian celoteh MV...hahaha

2 comments: