Followers

Showing posts with label keyword blog. Show all posts
Showing posts with label keyword blog. Show all posts

Monday, November 28, 2016

Sebab Nora Tersingkir

keyword hari ni...semua pasal nora tersingkir
Assalammualaikum...

MV bukan Nuffnang hari ni check blog stats ...PV mencecah 1++ dah...selalu mau dapat PV 100 pun susah UV jangan cakaplah..kalau dulu2 masih aktif sehari ble dapat 5++ tapi sekarang kena usaha lagi..


Mv rasa ni mesti entry nora tersingkir separuh akhir gegar vanganza 2016 yang membantu UV blog MV hari ni..selalunya memang susah tau .....syukur alhamdulillah... sekurang-kurangnya kan MV rasa wow...UV hari ni 1++... semangat dia lain macam ....


 Semoga blog MV ni sentiasa meningkat viewsnya...Amin...Mv kongsikan juga keyword blog MV pada minggu lepas..

1. zur eda tersingkir (2)
2. drama legen ( drama korea legend of the blue sea kot hihi)
3. awak sangat nakal (2)
4. makanan sabah 
5. tunang aku encik inspektor penjara(ada eh movie ni haha)
6.cara guna tandas duduk
7. tudung dinner glamour
8. kuih


**BW ke blog kawan2..slowly2 yea...

Tuesday, November 1, 2016

Keyword Minggu Lepas (24-10-2016-30-10-2016)



Assalammualaikum....

Hari ni share sikit carian blog sepanjang minggu lepas...Antaranya :-

  1. Kak rose nude (aisy sapa lah yang cari begini ni... ni mesti pasal entry ni  apa-apapun sekarang bahaya..kena awasi anak-anak bila tengah melayari internet)
  2. terung masak merah . Ni korang boleh lah try Mv ada share resepi kat SINI
  3. Kejadian Kota Marudu . Yang ni mesti pasal kemalangan baru-baru yang melibatkan 4 buah kenderaan dan menyebabkan 8 kematian.
  4. akta kebangkrapan 2017 
  5. epilog cinta khirana - ni drama yang pernah MV update di SINI
  6. tudung aidijuma oktober 2016 - mungkin sebab selalu update pasa tudung aj..so bila org cari blog MV yang kuar
  7. dunia penuh dengan  lakonan  Entry INI
  8. Contoh banner family day
  9. gambar happy deepavali..
alhamdulillah walau tak banyak carian sekurang-kurangnya ada juga...hihi


Thursday, March 10, 2016

Keyword Nuffnang Last Week

Assalammualaikum...

last week punya keyword

Tak banyak tapi nampaknya ada juga orang masuk kat blog sebab cari sesuatu...keyword meletup...meletup lah sangat hahaha.....SMK kota Klias sekolah terbaik STPM 2016... INi entry nya ...tahniah buat ex sekolah dan adik2 calon STPM SMKKK 2016...

ada yang cari pasal keputusan bola....makanan popular di sabah ...replika kapal terbang air asia....MV berbesar hati dapat membantu kamu semua walaupun blog ni taklah sepopular mana...

blog korang mesti lagi mantop kan...

Thursday, February 25, 2016

Keyword Blog Minggu Lepas

Assalammualaikum..

tak banyak tapi boleh lah kan...
Nak kongsikan keyword minggu lepas....tak banyak tapi boleh lah kan..nak kembali ke zaman aktif berblog...UV 1k sehari..sekarang,,UV sehari kadang 20 jer huhu.....

sian kan....bila mood berblog dah balik..ruang komen pula jadi problem....asyik ada robot jer...blog MV ada tak Robot tue.....

ni cabaran nak bw lah...tau jer kita nak aktif balik

Wednesday, June 3, 2015

keyword bulan lepas


Assalammualaikum...


tak banyak carian tapi cariannya semua elok2
Dah lama tak check keyword blog kat nuffnang...alhamdulillah ada jg orang cari something kat blog MV...walaupun tak sebanyak mana tapi bersyukur sekurang2nya entry MV dapat membantu mereka.....

Nak dekat bulan puasa kot sebab tue ada yg cari resepi biskut ulat bulu...oh ya MV ambik tempahan 
  1. popia mini udang -rm45/1kg
  2. batang buruk nestum -rm35/1kg
  3. batang buruk chesse-rm35/1kg
sapa2 yang area kota kinabalu dan yg berdekatan kalau berminat boleh wasap MV 016-8040362/ terus jer ke FB MV...itu pun kalau berminat lah yea..tiada paksaan...jangan nak cakap MV jual mahal ker apa ..tak mau tak mau

Oklah sekian celoteh MV...hahaha