Followers

Wednesday, June 24, 2015

Home » » Air Asia Free Seats Promo ends 28 june 2015

Air Asia Free Seats Promo ends 28 june 2015

Assalammualaikum....

Air Asia Free Seats Promo ends 28 june 2015 .... klik untuk booking...kalau MV nda tau mau pegi mana jadi ndalah booking....


Tadi MV tengok banyak lagi yang murah2,,semua fly next year,,sapa2 yg suka bercuti boleh lah try....


bukan dalam Malaysia jer tpi luar negara pun murah.... Ai boleh lah usha2...kalau MV tak kot...hihi..


Korang kalau berminat..cepat lah booking kat link d atas


murah kan///

3 comments:

  1. Booking awal awal mmg murah..tapi takot nnt bila smpai tarikhnya, kita ada urusan lain..or worst case, lupa yang kita ade booking tiket! haruuu...hihi..

    singgah blogwalking!salam ramadhan :)

    ReplyDelete


  2. Hai. Reena blogwalking kat sini.
    Exchange Feed Group ada menganjurkan http://masrinasidek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015.html GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  3. dah booking ;) hehe..memang murah!

    ReplyDelete